Legal Counsel IP / IT

Met jouw affiniteit voor innovatie en techniek en jouw juridische expertise is legal counsel IT/IP de aangewezen functie voor jou! Jouw ervaring op het gebied van IT en IP en onze opdrachten vormen dan ook de ultieme combinatie voor succes.

De functie

Als legal counsel IT/IP schakel je met verschillende afdelingen binnen de organisatie. Organisaties zoals vooraanstaande technologische multinationals. Je werkt veel samen en je denkt in mogelijkheden. Bijzonder is dat elk project er een is waar je echt het verschil kunt maken. Met jouw legal-expertise op het gebied van technologie en intellectual property ben jij onmisbaar bij het doorvoeren van omvangrijke changes en innovaties.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het geven van advies op het gebied van R&D trajecten. Je stelt contracten op en onderhandelt over deze contracten. Daarnaast houd jij je bezig met het (proactief) signaleren van juridische ontwikkelingen op het gebied van IT en IP en maak je een juridische vertaalslag over deze ontwikkelingen richting collega’s.

Nadat je als legal counsel IT/IP je waarde hebt toegevoegd, neemt je carrière een verdere vlucht bij Brunel. Met de zekerheid van een vast contract is de rode loper al voor je uitgerold richting het volgende interessante project, weer bij zo’n toonaangevende organisatie. Er zijn mogelijkheden in heel Nederland. Samen kijken we welk project bij jou past en of het op een passende woon-werkafstand is.

Over jou

Wil jij werk maken van jouw carrière als legal counsel IT/IP met Brunel? Dan beschik je over:

 • Een afgeronde academische opleiding Nederlands Recht, bij voorkeur in de richting van informatierecht en intellectual property
 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in advocatuur en/of bedrijfsleven op het gebied van IT en IP
 • Resultaatgerichtheid, een pragmatische aanpak en een analytisch denkvermogen
 • Business Engels in woord en geschrift

 

Wat wij bieden

De boeiende projecten bij toonaangevende organisaties zijn nog maar het topje van de ijsberg. Bij Brunel Legal – specialist in jouw vakgebied – kun je ook nog eens rekenen op:

 • Flexibiliteit en de zekerheid van een vast contract
 • Volop ruimte om je als specialist – in de breedte en in de diepte – verder te ontwikkelen
 • Een vast maandsalaris met bonusopportunity
 • Een op maat gemaakt opleidingsprogramma, waaronder de mogelijkheid tot het volgen van een Grotius-opleiding. Jouw juridische carrière komt in een stroomversnelling
 • Begeleiding bij elk project. Waar je ook bent, je hebt een vast aanspreekpunt bij Brunel
 • Een gunstige pensioenregeling. Zodat het nu goed met je gaat, en later ook
 • Collectiviteitskortingen op individuele verzekeringen
 • Leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Er is meer dan werk alleen

Over ons

Brunel is wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. We zijn actief binnen de vakgebieden Finance & Risk, Insurance & Banking, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met ruim 10.000 medewerkers, verdeeld over 35 landen. En we doen dit met focus. Want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kan worden.

Bij Brunel Legal hebben we kennis van de markt, een omvangrijk netwerk én waardevol advies met betrekking tot jouw professionele ontwikkeling. We kennen tal van opdrachtgevers, van non-profitorganisaties tot de Rijksoverheid en van MKB bedrijven tot multinationals. Hierdoor ben je bij ons altijd verzekerd van de meest uitdagende opdrachten en houd je tijd over om te doen waar jij goed in bent: uitblinken in je vak.

Wat zeg je ervan? Zet jij de stap naar Brunel? Dan openen wij de deuren voor jou bij toonaangevende organisaties. Solliciteer nu.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Legal Counsel