Letselschadebehandelaar

Het oplopen van zwaar letsel heeft een enorme impact op iemands leven. Jij zorgt ervoor dat het tot een eerlijke regeling komt, zodat de gevolgen van het letsel dragelijker worden. In deze complexe zaken ben jij de belangrijke schakel tussen slachtoffers en belangenbehartigers en breng je het dossier tot een goed einde.

De functie

Als senior letselschadebehandelaar werk je bij grote verzekeraars aan cases met middelzwaar- en zwaar letsel. Afhankelijk van je ervaring kan dit ook betekenen dat je te maken krijgt met mediagevoelige zaken, zoals in het geval van een vliegtuigramp. Je voert gesprekken en onderhandelt met slachtoffers en belangenbehartigers om tot een eerlijke regeling te komen.

Jij bent volledig verantwoordelijk voor jouw letseldossiers en bepaalt hierin de strategie. Dit betekent dat je zelf beoordeelt of inzet van andere disciplines (schaderegelaars, etc.) nodig is, of dat jij als specialist zelf de letselschade afhandelt. Binnen de procedures en wet- en regelgeving stel jij de uiteindelijke schadeomvang vast, waarin een maximale ruimte is voor eigen interpretatie. In het contact met het slachtoffer luister je goed om te bepalen met welke oplossing hij het meest geholpen is. Hierbij leg je altijd de nadruk op de eigen verantwoordelijkheid voor het herstelproces. Aan de hand van vaak complexe berekeningen bepaal je de hoogte van de schadevergoeding. Jij bent dan ook goed in staat om financiële en boekhoudkundige cijfers en modellen te interpreteren.

Over jou

Wil jij werk maken van jouw juridische carrière bij Brunel? Dan heb je:
 • Een hbo- of wo-diploma
 • Wft Basis en Wft Schade particulier
 • Een vakdiploma Middelzwaar Letsel en/of Zwaar Letsel is een pre
 • Minimaal 3 jaar werkervaring op gebied van letselschade
 • Een analytisch denkvermogen en je bent empathisch, proactief en besluitvaardig

Wat wij bieden

Als senior letselschadebehandelaar gedetacheerd worden door Brunel Legal betekent dat je in dienst treedt bij Brunel. Bij Brunel Legal staat jouw loopbaan voorop. Daarnaast kun je ook nog eens rekenen op:
 • Flexibiliteit en de zekerheid van een contract
 • Volop ruimte om je als specialist – in de breedte en in de diepte – verder te ontwikkelen
 • Een vast maandsalaris met bonusopportunity
 • Een op maat gemaakt opleidingsprogramma, met onder andere de mogelijkheid tot het behalen van vakdiploma's
 • Begeleiding bij elk project. Waar je ook bent, je hebt een vast aanspreekpunt bij Brunel
 • Een gunstige pensioenregeling. Zodat het nu goed met je gaat en later ook
 • Collectiviteitskortingen op individuele verzekeringen
 • Leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Er is meer dan werk alleen

Over ons

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Legal, Engineering, IT, Finance & Risk, Insurance & Banking, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met meer dan 10.000 collega’s in 35 landen.

Bij Brunel Legal hebben we kennis van de markt, een omvangrijk netwerk én waardevol advies met betrekking tot jouw professionele ontwikkeling. We kennen tal van opdrachtgevers, van non-profitorganisaties tot de Rijksoverheid en van MKB-bedrijven tot multinationals. Hierdoor ben je bij ons altijd verzekerd van de meest uitdagende opdrachten en houd je tijd over om te doen waar jij goed in bent: uitblinken in je vak. Wat zeg je ervan? Zet jij de stap naar Brunel? Dan openen wij de deuren voor jou bij toonaangevende organisaties. Solliciteer nu.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Zakelijke dienstverlening