Kandidaat-notaris Vastgoed

Binnen onze sectie Vastgoed & Overheid in Arnhem is plek voor een gedreven kandidaat-notaris Vastgoed.

Wat ga je doen?

Je gaat als kandidaat-notaris aan de slag in een praktijk op het gebied van vastgoed. Je hebt overleg met cliënten, bestudeert dossiers en stelt aktes op. Voor een belangrijk deel doe je dat ook al gelijk zelfstandig. Binnen de brede notariële vastgoedpraktijk is voldoende ruimte om je te specialiseren in een bepaald deelterrein, zoals projectontwikkeling.

Waar ga je werken?

Je gaat onderdeel uitmaken van de sectie Vastgoed & Overheid op onze Arnhemse vestiging. Op deze sectie werken advocaten en (kandidaat-)notarissen samen aan dossiers. Het werkterrein van de sectie is breed: van particulier en commercieel vastgoed tot omgevingsrecht. Ook de cliënten zijn divers. Om een paar voorbeelden te noemen: gemeentes, woningcorporaties en energiebedrijven.

Wie ben je?
Je bent onlangs afgestudeerd in het notarieel recht of hebt al enkele jaren ervaring als kandidaat-notaris. Jouw belangstelling ligt bij het vastgoedrecht. Je houdt ervan om juridische puzzels op te lossen en bent een scherpe denker. Verder ben je proactief en betrokken bij de praktijk en je collega’s. Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Voor je directe collega’s durf je een sparringpartner te zijn.

Arbeidsvoorwaarden
Bij een uitdagende functie horen goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt van ons verwachten:

- een contract voor de duur van drie jaar;
- als kandidaat-notaris start je in je eerste jaar met een salaris van
€ 3.172,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (prijspeil 2018, excl. 8% vakantietoeslag);
- een goede pensioenregeling;
- een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding;
- 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
- een laptop en een mobiele telefoon;
- veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zowel in de verplichte notariële beroepsopleiding als binnen onze eigen Dirkzwager Academy.

Meer informatie of solliciteren?

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met John Wijnmaalen, notaris op de sectie Vastgoed & Overheid. Je bereikt John op telefoonnummer: 026-365 55 58 of op 06-22 04 00 45.

Wil je solliciteren? Klik dan op de gele solliciteerbutton naast deze vacature. Richt je motivatiebrief aan Petra Kiphardt (manager P&O).


Vergelijkbare zoekopdrachten: Kandidaat-notaris, Overheid