(Rijks)overheidsjurist Noord-Nederland

Ga aan de slag als (rijks)overheidsjurist in het noorden. Op het moment spelen er vele juridische vraagstukken in Groningen en omgeving. Ben jij een gedreven bestuursrechtjurist in deze regio en klaar voor een volgende stap? Lees dan snel verder!

De functie

Je bent een echte allrounder: je hebt kennis van- en ervaring met de Awb-procedure en geeft juridisch advies, waarbij je meedenkt in oplossingen voor je opdrachtgever. Jouw rol bestaat uit bijvoorbeeld het behandelen van bezwaar- en beroepszaken. Daarnaast het ambtelijk horen en het verzorgen van de verslaglegging van de hoorzitting en het advies. Ook zal je bezig zijn met het vertegenwoordigen van de opdrachtgever in gerechtelijke procedures bij de rechtbank of hoger beroepscolleges en de Raad van State.

Nadat je als bestuursrechtjurist je waarde bij de overheidsorganisatie hebt toegevoegd, neemt je carrière een verdere vlucht bij Brunel. Met de zekerheid van een vast contract is de rode loper al voor je uitgerold richting het volgende interessante project, weer bij zo’n toonaangevende organisatie. Er zijn mogelijkheden in Noord-Nederland. Samen kijken we welk project bij jou past en of het op een passende woon-werkafstand is.

Over jou

Zie jij een carrière als overheidsjurist via Brunel wel zitten? Dan heb je:
 • Een afgeronde academische opleiding Rechten, bij voorkeur in de richting van het bestuursrecht
 • Kennis van onder andere subsidierecht, handhaving, Europese regelgeving, landbouwwetgeving en/of staatssteun (voor opdrachten bij de Rijksoverheid) of kennis van gemeentelijke verordeningen (voor opdrachten bij gemeenten)
 • Ervaring opgedaan bij de (Rijks)overheid of een gemeente
 • Een resultaatgerichte instelling en ben je in staat je werk zelfstandig en efficiënt in te delen

Wat wij bieden

De boeiende projecten bij toonaangevende organisaties zijn nog maar het topje van de ijsberg. Bij Brunel Legal – specialist in jouw vakgebied – kun je ook nog eens rekenen op:
 • Flexibiliteit en de zekerheid van een vast contract
 • Volop ruimte om je als specialist – in de breedte en in de diepte – verder te ontwikkelen
 • Een vast maandsalaris met bonusopportunity
 • Een op maat gemaakt collectief opleidingsprogramma en daarnaast individueel de mogelijkheid om op termijn een Grotius-opleiding of cursussen bij OSR te volgen. Jouw juridische carrière komt in een stroomversnelling
 • Begeleiding bij elk project. Waar je ook bent, je hebt een vast aanspreekpunt bij Brunel
 • Een gunstige pensioenregeling.
 • Collectiviteitskortingen op individuele verzekeringen
 • Leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Er is meer dan werk alleen

Over ons

Brunel is wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. We zijn actief binnen de vakgebieden legal, finance & risk, insurance & banking, engineering, IT, HR, marketing & communicatie, healthcare en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met 10.000 medewerkers, verdeeld over 35 landen. En we doen dit met focus. Want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kan worden.

Bij Brunel Legal hebben we kennis van de markt, een omvangrijk netwerk én waardevol advies met betrekking tot jouw professionele ontwikkeling. We kennen tal van opdrachtgevers, van non-profitorganisaties tot de Rijksoverheid en van MKB bedrijven tot multinationals. Hierdoor ben je bij ons altijd verzekerd van de meest uitdagende opdrachten en houd je tijd over om te doen waar jij goed in bent: uitblinken in je vak. Wat zeg je ervan? Zet jij de stap naar Brunel? Dan openen wij de deuren voor jou bij toonaangevende organisaties. Solliciteer nu.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gemeente, Jurist, Overheid