Student Stagiaire

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Student-stagiaire met een scherp oog gezocht (M/V)

Bekijk jij de zaken graag vanuit een onverwachte invalshoek? En ben je ervan overtuigd dat we samen meer zien? Kom dan zes weken lang ons jonge team versterken als student-stagiaire!

Wie zijn wij?

Als full service advocatenkantoor maken wij het verschil voor onze cliënten door hun zaak vanuit onverwachte invalshoeken te bekijken. Met actuele kennis en creatieve ideeën spelen we optimaal in op de verwachtingen van onze cliënten en de ontwikkelingen in de markt. Vanuit ons centraal gelegen kantoor langs de A15 in Tiel werken wij in heel Nederland voor ondernemers, (overheids)organisaties en particulieren.

Werken in een team

Zes weken lang mag je deel uitmaken van een team van 20 advocaten. Werken als team maakt ons slimmer, veelzijdiger en slagvaardiger naar onze cliënten. Wij maken daarom actief gebruik van de specialistische kennis van collega’s - ook en juist vanuit andere rechtsgebieden - en van externe professionals, zoals bijvoorbeeld accountants, fiscalisten en informatici. Een echte doorbraak creëren we samen. En misschien ook wel met jouw hulp!

Je stageperiode 

Een advocaat zal je begeleiden en zorgt er samen met jou voor dat je het maximale uit je stage kunt halen. Adviezen opstellen, zittingen en cliëntbesprekingen bijwonen, het volgen van in-house cursussen, meedoen aan sociale activiteiten: het is allemaal “part of the job”. De nadruk van je stage zal liggen op insolventie- en ondernemingsrecht, maar je krijgt ook zeker de kans om bij andere secties van ons kantoor mee te draaien.  

Kom jij ons team versterken?

Ben jij een masterstudent met een scherp oog die voor een periode van zes weken ons team wil versterken? Neem dan contact op met Cynthia Gnidtke-Hoebink via de Solliciteren Button. Aan Cynthia kun je ook je sollicitatiebrief (met cv en cijferlijsten) richten.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Juridisch, Student stagiair(e)