Student Stagiair(e)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Vacature student-stagiair(e)

Ten Holter Noordam advocaten is een kwalitatief hoogstaand kantoor geworteld in de regio Rotterdam met een nationale en internationale praktijk. Een kantoor met de focus op de marktgebieden zorg, haven en handel, bouw en overheid dat zich richt op ondernemers en (semi) overheid. Met 45 juridisch specialisten werken wij samen aan één doel: onze cliënten snel en efficiënt helpen met praktische oplossingen bij juridische problemen en een duidelijk advies over het voorkomen daarvan.

Binnen Ten Holter Noordam advocaten wordt gewerkt in vijf secties: ondernemingsrecht, bouw-, bestuurs- en aanbestedingsrecht, arbeidsrecht, strafrecht en personen-, familie- en erfrecht. Daar binnen wordt nauw samengewerkt. Maar ook – en misschien wel juist – tussen de verschillende secties bestaat een hechte samenwerking. Onze focus op de marktgebieden leidt ertoe dat specialisten uit verschillende secties op dagelijkse basis met elkaar overleggen en samenwerken om cliënten in de volle breedte deskundig te adviseren.

Ben jij een WO-rechtenstudent in de laatste fase van je rechtenstudie en wil je de advocatuur verkennen? Zoek jij een plek waar je je kunt ontwikkelen en snel eigen verantwoordelijkheden krijgt onder uitstekende begeleiding? Wij hebben altijd plek voor gemotiveerde, enthousiaste en ambitieuze studenten die passen binnen ons (informele) kantoor.

Het aanbod

De mogelijkheid kennis te maken met de dagelijkse praktijk binnen een jong, middelgroot, modern en kwalitatief hoogstaand kantoor ‘aan de Maas’. Je woont besprekingen en zittingen bij, helpt bij het voorbereiden van processtukken, het opstellen van notities voor het beantwoorden van rechtsvragen en je doet literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Je wordt begeleid door advocaten die naast hun werk als advocaat ook regelmatig doceren aan de universiteit, annotaties schrijven en plaatsvervangend rechter zijn.

Daarnaast neem je deel aan andere vakgerichte activiteiten van ons kantoor, zoals (ontbijt)workshops, inhouse cursussen en jurisprudentielunches. Ook ben je van harte welkom bij de sociale activiteiten, zoals de wekelijkse kantoorborrel en de borrels van de Jonge Balie Rotterdam.

Een stage bij ons kantoor duurt twee maanden en is op fulltime basis. Daarnaast biedt Ten Holter Noordam advocaten een stagevergoeding. Heb je te maken met het afronden van één of twee vakken, dan is het in overleg mogelijk om parttime stage te lopen.

De procedure

Voor het collegejaar 2020-2021 is er weer plek voor student-stagiaires. (Open) sollicitaties, voorzien van motivatiebrief, curriculum vitae, cijferlijsten en stagebeoordelingen kun je sturen naar solliciteren@thna.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sonja Verhagen, 088-2344534 of verhagen@thna.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Juridisch, Student stagiair(e)