Bedrijfsjurist / Manager Afdeling Legal

Bedrijfsjurist / Manager Afdeling Legal

Combineer jij ervaring in vennootschaps- en contractenrecht met leidinggevende ervaring en ben je op zoek naar functie dicht bij de business? Solliciteer dan op deze fulltime vacature voor Bedrijfsjurist/Manager Afdeling Legal op ons kantoor in De Lier.

De vacature Bedrijfsjurist / Manager Afdeling Legal bij Rijk Zwaan
De juridische afdeling heeft een spilfunctie in de organisatie. De bedrijfsjuristen zijn nauw betrokken bij alle nationale en internationale activiteiten van de onderneming en behandelen om die reden een zeer breed scala aan onderwerpen. Op dit ogenblik bestaat de afdeling uit 7 bedrijfsjuristen, ondersteund door twee secretaresses, waarbij iedere jurist eigen aandachtsgebieden heeft. In deze veelzijdige functie ben je, samen met een collega leidinggevende, operationeel eindverantwoordelijk voor de afdeling Legal. Je geeft leiding aan een team gemotiveerde en zelfstandig werkende mensen. Daarnaast houd je je met name bezig met vennootschapsrecht en commerciële contracten, in nauwe samenwerking met de juristen die al op dit gebied werkzaam zijn. Om te komen tot goede oplossingen stem je zorgvuldig af met alle relevante partijen, zoals andere afdelingen, de directie en dochterondernemingen wereldwijd.

Wij vragen een Bedrijfsjurist / Manager Afdeling Legal met:

  • Een afgeronde WO-opleiding rechtsgeleerdheid, afgestudeerd aan een Nederlandse universiteit, in privaatrechtelijke richting
  • Ruime juridische werkervaring in het internationale bedrijfsleven
  • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring


Je bent een echte people-manager en houdt ervan om met collega’s samen te werken en hen te coachen. Je hebt een hands-on mentaliteit maar je zorgt wel dat je, met jouw helikopter-view, het overzicht behoudt. Verder ben je flexibel, ondernemend en initiatiefrijk. Je bent in staat om nauwkeurig te werken, ook onder tijdsdruk. Daarnaast heb je een toegankelijke persoonlijkheid en kun je resultaat gedreven en standvastig adviseren. Naast een vloeiende beheersing van de Engelse taal is beheersing van andere talen een pre.

Solliciteren
Je sollicitatie kun je richten aan Evelien Beens-Wagenaar (Advisor Human Resources). Klik op de ‘Solliciteer’ button om direct te solliciteren. 

Het zorgvuldig beoordelen van je sollicitatie neemt enige tijd in beslag. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Rijk Zwaan: jouw nieuwe werkgever?
Rijk Zwaan is een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding. We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld. Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 2600 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen. Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, De Lier, Jurist, Juridisch Manager, Legal Counsel. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Agrarische sector, Jurist