Advocaat-Stagiair(e)

Wij zoeken een advocaat-stagiair(e) met in het bijzonder belangstelling voor het ondernemingsrecht en insolventierecht die in staat is zelfstandig en op efficiënte wijze inhoudelijke kwesties af te wikkelen. Wij bieden veelzijdig werk in een omgeving met een open en informele werksfeer waarbij de opleiding tot advocaat hoog in het vaandel staat. Als advocaat-stagiair(e) ondersteun je ook de curatoren op ons kantoor bij de afwikkeling van de faillissementen die bij ons kantoor in behandeling zijn. Naast de beroepsopleiding zijn er veel kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Gewenste vaardigheden en deskundigheid:

- Je hebt een afgeronde studie WO Nederlands recht met goede studieresultaten;
- Je beschikt over gedegen vakkennis (waaronder Boek 2, 3 en 6 BW);
- Je hebt bij voorkeur de vakken ondernemingsrecht en insolventierecht gevolgd in je master;
- Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen en bent communicatief sterk (zowel in woord als geschrift);
- Je bent initiatiefrijk, leergierig en ambitieus;
- Je vindt het prettig om in teamverband te werken;
- Je bent commercieel en marktgericht ingesteld;
- Je bent betrokken en stressbestendig;
- Je bent integer.

Reageren?

Als je jezelf in het bovenstaande herkent, dan kun je je interesse per e-mail kenbaar maken onder toezending van in ieder geval je motivatiebrief, cv en cijferlijst en zo mogelijk andere documenten (zoals een scriptie, stage-beoordeling en/of publicaties) waaruit je inhoudelijke kwaliteiten blijken.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Annelies Mulder, zij is bereikbaar op het telefoonnummer 0318 – 743 880. Je brief met cv, cijferlijst en overige bijlagen kun je zenden naar: vacature@certusadvocaten.nl. Deze vacature sluit op 31 maart 2018.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e)