Advocaat Arbeidsrecht

Advocaat Arbeidsrecht
Bierman Advocaten, Tiel

Functieprofiel
De advocaat die Bierman zoekt is een juridisch specialist op het terrein van het arbeidsrecht en beschikt over een ondernemende en commerciële mentaliteit. Bierman zoekt een jurist met proceservaring met meerdere jaren werkervaring op het gebied van het arbeidsrecht. Deze ervaring is bij voorkeur opgedaan bij een advocatenkantoor. De sectie arbeidsrecht van Bierman werkt voornamelijk voor werkgevers, maar ook voor werknemers.

Binnen Bierman bestaat een praktijk waarin zowel geadviseerd als geprocedeerd wordt. Je beschikt tevens over de kwaliteiten om binnen enkele jaren een stevig eigen netwerk te creëren en weet op jouw vakgebied maar ook op de rechtsgebieden van collega’s – een substantiële omzet te genereren. Je kiest er bewust voor om juist bij Bierman jouw praktijk uit te breiden en voort te zetten. Het werken bij een middelgroot sterk regionaal advocatenkantoor, als Bierman is, geeft jou die inspirerende omgeving om te blijven excelleren en de praktijk verder uit te bouwen.

Als echte teamplayer bouw je mee aan de uitbouw van het kantoor. Niet in de laatste plaats geldt dat je een plezierige kantoorgenoot bent, want Bierman hecht grote waarde aan de sfeer binnen het kantoor.

Functie-eisen
Geschikte kandidaten herkennen zich in het volgende profiel:

 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring op het gebied van arbeidsrecht.
 • Ondernemerskwaliteiten om Bierman collegiaal verder uit te bouwen.
 • De tijd en energie om ook buiten de reguliere werktijden netwerkbijeenkomsten bij te wonen en Bierman onder netwerkcontacten verder onder de commerciële aandacht te brengen.
 • Affiniteit met het midden- en klein bedrijf.
 • Juridische scherpzinnigheid.
 • Zeer goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden.
 • Een evenwichtige integere persoonlijkheid die door inzet, houding, gedrag en deskundigheid een hoge klanttevredenheid weet te bereiken.
 • Maatschappelijke betrokkenheid.
 • Teamplayer’s mentaliteit waardoor het plezierig samenwerken is.


De ideale kandidaat:

 • is een netwerker en is commercieel ingesteld;
 • is in staat om met een sterk netwerk nieuwe business te genereren;
 • een stevige persoonlijkheid met gezond zelfbewustzijn en heeft reeds bewezen vertrouwen bij opdrachtgevers op te kunnen bouwen;
 • een dienstverlenende instelling én een hoog energieniveau zijn noodzakelijk, evenals integriteit, gewetensvol handelen en respect voor eenieder in de organisatie;
 • je bent leergierig, ziet en benut commerciële kansen en bent altijd op zoek naar samenwerking en het leveren van topkwaliteit;
 • ten slotte heb je de opleiding Grotius of Pala afgerond of bent voornemens deze te gaan volgen.


Organisatie
Bierman Advocaten is een full service advocatenkantoor. Herstructurering is het hoofdthema van de dienstverlening van Bierman. Het kantoor bestaat sinds 1975 en heeft een uitstekende reputatie, is ambitieus en heeft persoonlijke dienstverlening hoog in het vaandel staan, de cliënt en diens belangen staan voorop. Bierman is de grootste juridische dienstverlener in het Rivierengebied. Het kantoor is gespecialiseerd in juridische advisering en begeleiding van ondernemingen (MKB), (overheids)organisaties en particulieren.
  
Het kantoor is gevestigd in een modern kantoorgebouw centraal gelegen aan de A15 in Tiel en telt in totaal ongeveer 30 medewerkers waarvan 17 advocaten. Samenwerken is voor Bierman vanzelfsprekend. Gewoon om sterkere oplossingen te vinden voor de cliënten. Met een positieve teamspirit en een oplossingsgerichte mentaliteit. De medewerkers van Bierman zijn gewoon zichzelf. Toegankelijk en betrokken, met een gezonde dosis inlevingsvermogen. Alles om de cliënten vanaf het eerste contact een vertrouwd gevoel te geven.

Solliciteren
U kunt uw sollicitatie uploaden via het online sollicitatieformulier. U kunt tot uiterlijk 4 april 2018 reageren. Wilt u bij sollicitatie vermelden waar u deze vacature voor het eerst zag?

Terra Management Search begeleidt de sollicitatieprocedure voor deze vacature. Op de site van Terra Management Search: www.terrasearch.nl kunt u een informatienotitie downloaden met meer informatie over deze vacature. U kunt voor vragen contact opnemen met: Dianne Kurvers, search consultant, telefoonnummer: 085 0702597.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur