Corporate Legal Counsel

Legadex is marktleider in vernieuwende bedrijfsjuridische diensten. De nadruk ligt op corporate juridisch werk voor bedrijven en M&A-transacties. Onze juridische professionals zijn in staat om procesmatig te denken en te werken en maken gebruik van de nieuwste (legal) software. Legadex werkt inmiddels voor meer dan 300 vooraanstaande bedrijven in diverse sectoren.
 

Legadex groeit en daarom hebben we ruimte voor talent voor de functie van

Corporate Legal Counsel

Als Legal Counsel bij Legadex werk je in projecten voor verschillende grote en middelgrote bedrijven. Dat kunnen beursgenoteerde of familiebedrijven zijn en een deel van onze klanten is portfolio bedrijf van Private Equity partijen. Je bent direct betrokken bij het juridisch werk binnen deze bedrijven en de rol van Corporate Legal Counsel kent een hoge mate van afwisseling.

Je bent adviseur en gesprekspartner voor het management en de business. Soms in de rol van enige bedrijfsjurist en bij grote corporates maak je deel uit van de juridische afdeling. Je geeft advies op het gebied van het brede ondernemingsrecht, waaronder het vennootschapsrecht en contractenrecht. Juridische begeleiding bij M&A transacties, herstructureringen en herfinancieringen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Indien nodig stuur je externe advocaten en notarissen aan. Je werkt gemiddeld in 2 tot 3 uitdagende projecten naast elkaar zodat geen dag hetzelfde is.

Wil jij je razendsnel ontwikkelen als Legal Counsel met een focus op het ondernemingsrecht? Dan is het tijd voor een kennismaking!

Jouw profiel

  • WO Rechten en tussen de 3 en 6 jaar werkervaring in de advocatuur, het notariaat of als bedrijfsjurist
  • Je hebt ervaring met het ondernemingsrecht en het reviewen en opstellen van contracten en je hebt interesse in M&A
  • Je hebt uitstekende communicatievaardigheden en bent klantgericht
  • Jouw beheersing van het Nederlands en Engels zijn uitstekend
  • Je bent ondernemend en praktisch ingesteld
  • Je bent toe aan meer verantwoordelijkheid in een uitdagende rol

Ons aanbod

  • Een verantwoordelijke functie bij de nummer één legal services provider van Nederland
  • Werken in verschillende projecten waardoor je een snelle ontwikkeling doormaakt
  • Competitief salarispakket en een persoonlijk opleidingsbudget
  • Je wordt opgenomen in ons corporate legal team met ervaren collega’s met wie het goed sparren is

Nieuwsgierig geworden? Voor overleg over jouw passendheid bij Legadex en deze vacature kun je contact opnemen met Christine Hagens via 020 820 83 96 of chagens@legadex.com. Als je wilt solliciteren ontvangen we graag je cv en motivatiebrief op vacatures@legadex.com.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Juridisch, Legal Counsel