Gevorderd advocaat-stagiaire strafrecht

De Haan strafrechtadvocaten in Groningen zoekt een gevorderd advocaat-stagiaire strafrecht (minimaal 2 á 3 jaar werkervaring). Ben jij kritisch, gedreven, uitgesproken en is het strafrecht jouw grote passie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zoeken een enthousiaste en ambitieuze strafrechtadvocaat. Dat je vakinhoudelijke kwaliteiten hebt staat voorop. Je hebt (zittings)ervaring opgedaan in de strafrechtadvocatuur en de beroepsopleiding afgerond. Je hebt ruime proceservaring opgedaan in strafzaken. Je maakt deel uit van ons team van gespecialiseerde strafrechtadvocaten aan de Turfsingel te Groningen.

De Haan Advocaten & Notarissen

De Haan strafrechtadvocaten is het grootste gespecialiseerde strafrechtkantoor van Groningen, gelegen aan de Turfsingel in het centrum van Groningen. Het kantoor is opgericht in 1980 en kent sindsdien grote naamsbekendheid. De vijf advocaten die werkzaam zijn op deze vestiging zijn volledig gespecialiseerd op het gebied van strafrecht. De Haan strafrechtadvocaten maakt onderdeel uit van De Haan Advocaten & Notarissen.

Het kantoor kent een landelijke praktijk, dat betekent dat in het gehele land cliënten worden bijgestaan. Rechtsbijstand wordt verleend op alle gebieden binnen de strafrechtpraktijk zowel binnen het commuun als bijzonder strafrecht. In het veranderde politiek klimaat is het belang van de strafrechtadvocaat cruciaal en leveren wij de beste rechtsbijstand aan onze cliënten.

Wij bieden

Een inspirerende, kansrijke en vooral levendige werkomgeving. Binnen onze ambitieuze bedrijfscultuur krijg je de mogelijkheid om vorm en inhoud te geven aan je eigen praktijk. Jouw initiatieven en ideeën zijn daarbij meer dan welkom! Persoonlijke ontwikkeling en specialisatie binnen het strafrecht hebben bij ons prioriteit.

Natuurlijk hoort er bij deze functie een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Bij jij geïnteresseerd in deze functie en spreekt ons kantoor jou aan? Mail dan je motivatie met CV naar vacatures@dehaanlaw.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met mr. Maartje Schaap, vestigingsleider Turfsingel te Groningen (06 551 90 113), of met Jeanet Kolthof, manager P&O (06 461 32 780).


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e)