Paralegal, collega losse opdrachten

Wij zoeken versterking voor team losse opdrachten. Wil jij werken met advocaten aan procedures die ertoe doen? Beslag leggen op kunst en vorderingen van miljarden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Over Vurich

Vurich is een succesvolle snelgroeiende legal start-up in Amsterdam. De enige gerechtsdeurwaarder die puur werkt voor de advocaat. Een nichekantoor met torenhoge ambities.

Vurich bestaat pas net en bedient nu al meer dan de helft van de grootste advocatenkantoren van Nederland. Met jou willen we de groei doorzetten. Samen met de advocaat stellen we de standaard in het beslag- en executierecht ter discussie. Gaan we verder waar anderen stoppen om ons vak naar het hoogste niveau te tillen. Altijd volgens de regels maar wel met een fikse dosis karakter en gegronde eigenwijsheid.

Werken bij Vurich

Werken bij Vurich is een unieke kans. We zijn met twee jaar een jong, flexibel kantoor dat volop in beweging is en daar kan jij je steentje aan bijdragen.

In je pauze een rondje Artis. Na het werk een biertje bij Brouwerij 't IJ. En tussendoor de mooiste klussen. Onveilige zonnepanelen buiten de EER houden, beslag leggen op diamanten, kunst of raketten en het veilig stellen van vorderingen van miljarden. Just another day at the office. Doe je mee? Wij zoeken versterking!

Functieomschrijving

Als paralegal bij Vurich zit je in team losse opdrachten. Jouw taak is het voorbereiden, maken en controleren van alle soorten exploten en beslagacties. Van dagvaardingen en faillissementsoproepen tot internationale kwesties en beslagen van miljarden.

Vanwege onze specialisatie is geen dag hetzelfde. De belangen zijn groot, de druk is stevig. Je adviseert advocaten over bijzondere betekeningen, beslagen en geschillen die kunnen ontstaan. Ook over het traceren, veiligstellen en uitwinnen van vermogen. Beslagleggingen – groot, klein of bijzonder – worden door jou voorbereid en gecoördineerd. Of het nu gaat om een eenvoudig beslag of grote klussen in teamverband; jij bent het eerste aanspreekpunt. Ook bereid je de betekeningen voor van verklaringen en gerechtelijke stukken aan bedrijven, personen en instellingen – waar ook ter wereld. 

Functie-eisen

Vind je het vak mooi maar ben je toe aan verdieping? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je nog geen ervaring? Geen enkel probleem! Ervaring is geen voorwaarde. Passie wel. We hebben een hectische praktijk en de uitzondering is bij ons de regel. Dat betekent dat je flexibel moet zijn en verder moet willen en kunnen denken. Het past bij je ontdekkende aard om alle mogelijkheden die de wet biedt te willen kennen, verkennen en benutten. Snelheid en het duidelijk in kunnen nemen van standpunten is daarbij van groot belang. Ook dat je niet te bang bent.

Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om met advocaten te werken en het uiterste wilt geven om in te staan voor recht en rechtvaardigheid. Je hebt een afgeronde opleiding op wo of hbo niveau en uiteraard een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden

Los van een goed salaris en flexibele werktijden, krijg je bij ons een fantastische kans om in teamverband mee te bouwen aan een nieuw kantoor in de top van de markt. Daarnaast ga je deelnemen aan een opleidingsprogramma dat zowel in omvang als diepgang uniek is in de markt. Hadden we trouwens al verteld dat collega’s bij Vurich een abonnement krijgen van Artis?

Contactgegevens

We leren je graag persoonlijk kennen. Denk je dat je een goede kandidaat bent voor ons nieuwe team, dan ontvangen wij graag je CV met motivatie. Hoe Vurich ben jij?

Voor online solliciteren, klikt u op de Solliciteren button of stuur een e-mail aan s.vanderputten@vurich.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Fiscaal-juridisch, Juridisch medewerker, Juridisch, Paralegal