(Beginnend) Advocaat-Medewerker Vastgoed

Ben jij een enthousiaste (beginnend) advocaat-medewerker Vastgoed?

Wij zoeken een (beginnend) advocaat-medewerker Vastgoed voor de sectie Vastgoed.

De functie

Om mee te denken én te werken aan onze ambities zoekt De Advocaten van Van Riet voor de sectie Vastgoed een enthousiaste en ambitieuze (beginnend) advocaat-medewerker.

Je profiel

Je zoekt meer verdieping in je werk en bent klaar voor de volgende stap in je carrière. Met nieuwe collega’s werk je graag aan uitdagende, complexe zaken om samen mooie resultaten te boeken. Je vindt het een uitdaging om een goede deal te begeleiden of te zien dat het project gebouwd wordt, waarvan jij de contracten hebt gemaakt. Daarnaast houd je van de scherpte in het debat en voel je de juiste spanning voor een zitting. Je wilt winnen op inhoud door net iets verder te vragen en de zaak zo naar je hand te zetten. Past dit bij jou? Kom dan praten. Dan maken we graag kennis met je.

Over De Advocaten van Van Riet

De Advocaten van Van Riet is een professioneel en ambitieus advocatenkantoor met een open, informele en laagdrempelige cultuur. Bij het kantoor werken momenteel 27 enthousiaste mensen, van wie 19 advocaten. Het kantoor is vergaand gespecialiseerd op twee terreinen: Vastgoed en Ondernemingen.
De Vastgoedpraktijk kent een vaste cliëntenkring van beleggers, ontwikkelaars, aannemers, corporaties, zorginstellingen, eindgebruikers VVE’s en overheden. Als gespecialiseerd advocatenkantoor willen wij er voor onze cliënten zijn als het er op aan komt. Kenmerkend is onze kundige, snelle en informele aanpak. Sterk op de inhoud, maar altijd met de focus op het resultaat. We werken in twee secties met per project wisselende teams.

Wij bieden

Als (beginnend) advocaat-medewerker op de sectie Vastgoed ga je interessante vastgoedprojecten behandelen met een prettig en gespecialiseerd team van collega’s. Je krijgt de ruimte om je kennis en ervaring in het vastgoedrecht verder te ontwikkelen. We hechten waarde aan zowel persoonlijke als vakinhoudelijke begeleiding en delen actief kennis met elkaar. Daarnaast is er tijd voor opleiding, collegiaal overleg en plezier in het werk. Wij vinden het belangrijk dat je je werk leuk vindt, omdat dat bijdraagt aan een goede werksfeer en mooie resultaten.

Interesse

Stuur dan vóór 19 september aanstaande een e-mail met je CV naar Dennis Reijnders, partner Vastgoed, via de solliciteren button.

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Richard de Laat of Dennis Reijnders (partners Vastgoed) op nummer 030 – 263 50 50. Voor meer informatie over ons kantoor verwijzen we je graag naar www.avvr.nl.

Een individueel assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Onze Privacy Policy vind je via deze link 
hier.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker, Juridisch