Kandidaat-Notaris Corporate

Kandidaat - Notaris Corporate
 
Omschrijving

LA Piper Nederland is onderdeel van DLA Piper, een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd. We zijn gevestigd in ruim  90 locaties verdeeld over meer dan 40 landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Australië, Canada en de Verenigde Staten. Onze klanten, maar ook onze medewerkers profiteren van onze internationale slagkracht. Als DLA Piper zijn wij een relatief jong merk in onze branche. We zijn in korte tijd gegroeid en hebben de ambitie om verder te groeien. Vernieuwing en internationale focus zijn onderdeel van ons DNA. Onze vestiging in Amsterdam bestaat sinds 2005 en combineert het beste van twee werelden: we zijn diepgeworteld in de Nederlandse markt, maar profiteren ook van onze internationale omvang.

Voor onze praktijkgroep Corporate zijn we op zoek naar een ervaren kandidaat-notaris om het notariële team te versterken. Het team is hecht en ambitieus en richt zich op alle aspecten van de notariële kant van het ondernemingsrecht. Het internationale aspect en de zelfstandigheid die wordt geboden, maakt het een uitdagende en dynamische praktijkgroep om voor te werken. Naast je Nederlandse collega's zal je ook veel gaan schakelen met je collega's in het buitenland. 

Krijg jij energie van het werken aan international corporate restructurings, fusies en overnames of juist het adviseren aan raden van bestuur op zowel nationaal als internationaal niveau en zie je het zitten om zowel een eigen praktijk te draaien als in multidisciplinaire teams samen te werken, dan zijn wij op zoek naar jou!  

Wij komen graag in contact met een kandidaat- notaris Corporate in contact:

  • met 4 - 6 jaar werkervaring
  • die het leuk vindt om te werken met mensen uit verschillende landen, culturen en tijdzones
  • met een praktische kijk op zaken en die het leuk vindt om zowel adviserend, uitvoerend als ondersteunend bezig te zijn
  • het vermogen heeft om aan te voelen waar de behoefte van de cliënt ligt en daarbij ook alvast vooruit denkt om een zo goed mogelijke service aan de cliënt te kunnen bieden
  • ondernemend van aard is

Je maakt onderdeel uit van een hecht team waarbij teamspirit, enthousiasme, eigen inbreng en gedeeld succes voorop staan. Als ondernemende kandidaat-notaris krijg jij de ruimte en de kans om mee te bouwen aan de Corporate praktijk en deze nog verder uit te bouwen. Het beste van beide werelden: Nederlands recht uitgevoerd in een internationale omgeving voor zowel nationale als internationale cliënten.

Carrièremogelijkheden

De ontwikkeling van onze mensen vinden wij belangrijk. Hierin spelen zij zelf een actieve rol. Ons kantoor vindt de ontplooiing van de medewerkers een voorwaarde voor succes. Wij bieden naast goede arbeidsvoorwaarden aan elke medewerker de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door een persoonlijk ontwikkelingsprogramma. Secondments bij aansprekende cliënten en andere DLA Piper kantoren wereldwijd maken daar een belangrijk onderdeel van uit. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel via de Solliciteren button.

Nadat je bij ons hebt gesolliciteerd nemen we contact met je op om eventueel een afspraak te maken.

Pre-Engagement screening

Please note that, in the event that we make an offer of employment to you and where local legislation permits, we may conduct pre-employment screening that can include checks relating to your professional and academic qualifications, your eligibility to work in the relevant jurisdiction, any criminal records, your financial stability and references from previous employers.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Kandidaat-notaris, Juridisch, Notaris