(Aankomend) Partner Vastgoed

Een prachtige kans voor een gezond ambitieuze teamspeler die zijn sporen binnen het Vastgoed heeft verdiend. Je voelt je als een vis in het water in de wereld van projectontwikkelaars, aannemers en beleggers en complexe deals. Je houdt van de voortrekkersrol, durft overwogen risico’s te nemen.

Het kantoor
Een open en informeel advocatenkantoor. Men loopt bij elkaar naar binnen en werkt veelvuldig in teams waarin ze de expertise van meerdere disciplines bundelen en veel van elkaar leren. Samen vormen ze een mooie mix van nieuw en ervaren. Het werk doen ze met hart en ziel. Alle medewerkers zijn even belangrijk en iedereen mag zichzelf zijn. Het streven is collega’s te laten excelleren waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen. Deelname aan sportieve en sociale activiteiten, zowel binnen als buiten kantoor, wordt van harte aangemoedigd. Want actief zijn werkt beter.

Ze beheersen hun specialismen tot in de puntjes. De klanten zijn hoofdzakelijk ondernemers, waarbij de focus ligt op Bouw & Vastgoed, Productie & Techniek en Retail. Men kent hun branches, werken nauw met elkaar samen en steken graag hun nek uit om resultaten voor hen te behalen. Verdedigend als het moet, aanvallend als het kan. Maar altijd strijdend met hart en ziel.

Het team
In het team zijn nu drie advocaten en een salary partner werkzaam. Voor hun klanten willen zij maar één ding: opdrachtgevers optimaal begeleiden, adviseren en resultaten behalen. Ieders deur staat open om met elkaar te sparren, maar elke advocaat werkt zelfstandig aan eigen dossiers.

Een stimulerende en dynamische werkomgeving, waar het elke dag anders is. De informele en open sfeer tussen alle medewerkers is kenmerkend voor het kantoor. Het werk en plezier gaan hand in hand en ze zijn zich er continu bewust van voor wie ze dit doen: onze klanten.

Jouw profiel
Je bent als een vis in het water wanneer je ontwikkelaars, aannemers en beleggers kunt begeleiden en adviseren; je denkt daarbij in praktische oplossingen. Dit doe je niet met lange wetenschappelijke verhandelingen, maar je vertaalt jouw kennis in praktische adviezen zodat de klant direct vooruit kan. Je denkt met de klant mee en kijkt vooruit om de organisatie te ondersteunen bij groei of reorganisatie. Jij ziet kansen in de markt en hebt de ambitie om de praktijk uit te bouwen en jezelf èn het kantoor te blijven ontwikkelen.

In de kern:

  • Afgeronde opleiding Nederlands Recht;
  • Ten minste 8 tot 10 jaar ervaring (partnermateriaal) als advocaat binnen het Vastgoed;
  • Pragmatisch, kritisch, doelgericht en ambitieus;
  • Goede juridische probleemanalyse en oordeelsvorming;
  • Teamspeler, ondernemend en creatief;
  • Relativeringsvermogen en humor.

 

Het aanbod

  • Helder en transparant partnertraject;
  • Zelfstandig en samenwerken in een dynamisch team;
  • Eigen initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd;
  • Een plezierige, informele werkomgeving met gedreven professionals.

Geïnteresseerd?

Ik vertel je uiteraard graag meer: Willem Gentenaar: 06 12 97 68 93

Direct reageren? Verstuur dan je CV met begeleidende brief naar w.gentenaar@tplegal.nl

Vanzelfsprekend garanderen wij de vertrouwelijke behandeling van je reactie.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Partner