Junior Jurist Privaatrecht

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

JUNIOR JURIST PRIVAATRECHT


DIT GA JE DOEN

Innovaties, veranderde wet- en regelgeving en mondige burgers zorgen voor een boeiend juridisch speelveld in diverse rechtsgebieden, zoals het privaatrecht. Vanuit onze kennis op diverse civielrechtelijke thema's helpen wij niet alleen de private sector, maar ook het publieke domein graag met een oplossing op maat.

EIFFEL Legal Office werkt aan slimme juridische oplossingen voor opdrachtgevers zoals rechtsbijstandsverzekeraars, het bedrijfsleven, vakbonden, gemeenten, provincies, waterschappen en de Rijksoverheid. Geen dag is hetzelfde. Het ene moment help je een particulier een oplossing te vinden voor zijn probleem met een aannemer, het andere moment stel je voor een zakelijke klant nieuwe algemene voorwaarden of zelfs een geheel nieuw contract op. Verder kun je denken aan het opstellen van contracten en het meehelpen aan de juridische oplossing van geschillen rondom contracten, maar ook aan het invoeren van beleid.

Jouw werkzaamheden verschillen per cliënt en kunnen bestaan uit:

 • De beslechting van een geschil tussen twee buren over de erfafscheiding;
 • Het bijstaan van een schildersbedrijf bij een geschil met een klant naar aanleiding van uitgevoerde werkzaamheden;
 • Het aansprakelijk stellen van een derde om de geleden schade te verhalen; en
 • Het voeren van een juridische procedure naar aanleiding van de verkoop van een woning.

DIT BEN JIJ

Werken bij EIFFEL Legal Office vraagt om flexibiliteit. Als Junior Jurist Privaatrecht maak je jezelf snel zichtbaar bij de opdrachtgever en of de cliënt. Je geeft de organisatie of de cliënt het vertrouwen dat jij de aangewezen persoon bent om hen te helpen. Daarbij denk en kijk je verder dan de rest. Zo voeg je extra waarde toe.

Je praat veel met mensen, blijft in beweging. Zie je een kans voor jezelf, voor de opdrachtgever, de cliënt en of voor EIFFEL? Dan ga je er achteraan! Daarbij hoef je niet alles zelf te kunnen. Juist als Team EIFFEL ga je voor maximaal resultaat. En net als in de topsport staan er mensen om je heen om je te helpen. Voor de functie van Junior Jurist Privaatrecht breng je daarnaast het volgende mee:

Een afgeronde WO-Master Nederlands Recht, bij voorkeur met een specialisatie binnen het Privaatrecht;
 • Een praktisch benadering van juridische vraagstukken;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Klantgericht en betrokken;
 • Je bent stressbestendig en flexibel.

DIT KRIJG JE VAN ONS
 • Bruto maandsalaris van 2500 euro per maand
 • Onkostenvergoeding: 60 euro netto per maand;
 • Elektrische leaseauto en OV-kaart;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Zakelijke telefoon (ook voor privégebruik);
 • Groot aanbod aan training & opleidingen;
 • Premievrij pensioen;
 • Collectiviteitskorting.

DIT IS DE JURIST BIJ EIFFEL

Ontdekken wat bij je past: dankzij het dossiermatig werken kun je in korte tijd verschillende juridische werkervaring opdoen en een snelle groei doormaken. Daarnaast levert het Talentenprogramma veel vriendschappen op en zijn de gezamenlijke evenementen erg gezellig.

Onderdeel zijn van Team EIFFEL: heb je een vraag? Dan is er altijd een collega die jou wilt helpen met het antwoord. Je hoeft niet alles zelf te kunnen. Juist als Team Legal Office ga je samen voor maximaal resultaat.

Zelf de regie voeren over je eigen carrière. EIFFEL biedt heel veel mogelijkheden. Het is aan jou om aan te geven wat je wilt, om kansen te zien en te verzilveren. Er wordt van je verwacht dat je onderneemt, sturing geeft en eigen tijd steekt in ontwikkeling. Dat je op mensen afstapt en netwerkt . Doe je dat, dan kun je bij EIFFEL heel ver komen, denk bijvoorbeeld aan de stap richting Legal Counsel waarin jij jezelf nog meer juridisch inhoudelijk kan uitdagen.

Als Jurist Civiel recht wordt er van je verwacht dat je elke keer adequaat inspeelt op veranderingen in de opdracht. Ons motto? Blijf je verwonderen! We dagen je uit op verschillende terreinen, in een brede variatie aan opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers. En hoe duidelijker je weet wat je wilt, des te uitdagender het wordt omdat je meer kansen kan pakken. Dat brengt afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid.

Enthousiast? Klik op de Solliciteren button en stuur je sollicitatie vandaag nog door!

Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Bedrijfsjurist, Jurist, Juridisch