Junior Jurist Arbeidsrecht

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

JUNIOR JURIST ARBEIDSRECHT

DIT GA JE DOEN

Innovaties, veranderende wet- en regelgeving en mondige burgers zorgen voor een boeiend juridisch speelveld in diverse rechtsgebieden, zoals het privaatrecht. Vanuit onze kennis op diverse civielrechtelijke thema’s helpen wij niet alleen de private sector, maar ook het publieke domein graag met een oplossing op maat.

EIFFEL Legal Office werkt vanuit Arnhem aan slimme juridische oplossingen voor cliënten van opdrachtgevers zoals rechtsbijstandsverzekeraars en vakbonden. Geen dag is hetzelfde. Het ene moment sta je namens een particulier voor de rechtbank in verband met het onterecht ingediende ontbindingsverzoek. Het andere moment geef je een zakelijke klant een arbeidsrechtelijk juridisch advies. Dit doe je samen met een team van arbeidsjuristen met uiteenlopende ervaring en expertises.

Jouw werkzaamheden verschillen per cliënt en kunnen bestaan uit:

 • Het voeren van onderhandelingen voor een werkgever of werknemer bij de opstelling van een vaststellingsovereenkomst;
 • Het bijstaan van een werknemer bij een dreigend ontslag;
 • Het begeleiden van een werkgever of werknemer bij een verschil van inzicht over de re-integratie na ziekte; en
 • Het adviseren van een werkgever of werknemer over de gevolgen van een ontslag (op staande voet).


DIT BEN JIJ

Werken bij EIFFEL Legal Office vraagt om flexibiliteit. Als Junior Jurist Arbeidsrecht maak je jezelf snel zichtbaar bij de cliënt namens de opdrachtgever. Je geeft de cliënt het vertrouwen dat jij de aangewezen persoon bent om hen te helpen. Daarbij denk en kijk je verder dan de rest. Zo voeg je extra waarde toe.

Je praat veel met mensen, blijft in beweging. Zie je een kans voor jezelf, voor de cliënt, de opdrachtgever en voor EIFFEL? Dan ga je er achteraan! Daarbij hoef je niet alles zelf te kunnen. Juist als Team EIFFEL ga je voor maximaal resultaat. En net als in de topsport staan er mensen om je heen om je te helpen. Voor de functie van Junior Jurist Arbeidsrecht breng je daarnaast het volgende mee:

Een afgeronde WO-Master Nederlands Recht, bij voorkeur met een specialisatie binnen het arbeidsrecht;

 • Een praktisch benadering van juridische vraagstukken;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Klantgericht en betrokken;
 • Je bent stressbestendig en flexibel.
   

DIT KRIJG JE VAN ONS

 • Bruto maandsalaris van 2500 euro per maand;
 • Onkostenvergoeding: 60 euro netto per maand;
 • Elektrische leaseauto en OV-kaart;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Zakelijke telefoon (ook voor privégebruik);
 • Groot aanbod aan training & opleidingen;
 • Premievrij pensioen;
 • Collectiviteitskorting.


DIT IS DE JURIST BIJ EIFFEL

Ontdekken wat bij je past: dankzij het dossiermatig werken kun je in korte tijd verschillende juridische werkervaring opdoen en een snelle groei doormaken. Daarnaast levert het Talentenprogramma veel vriendschappen op en zijn de gezamenlijke evenementen erg gezellig.

Onderdeel zijn van Team EIFFEL: heb je een vraag? Dan is er altijd een collega die jou wilt helpen met het antwoord. Je hoeft niet alles zelf te kunnen. Juist als Team Legal Office ga je samen voor maximaal resultaat.

Zelf de regie voeren over je eigen carrière. EIFFEL biedt heel veel mogelijkheden. Het is aan jou om aan te geven wat je wilt, om kansen te zien en te verzilveren. Er wordt van je verwacht dat je onderneemt, sturing geeft en eigen tijd steekt in ontwikkeling. Dat je op mensen afstapt en netwerkt . Doe je dat, dan kun je bij EIFFEL heel ver komen, denk bijvoorbeeld aan de stap richting Legal Counsel waarin jij jezelf nog meer juridisch inhoudelijk kan uitdagen.

Als Jurist Arbeidsrecht wordt er van je verwacht dat je elke keer adequaat inspeelt op veranderingen in de opdracht. Ons motto? Blijf je verwonderen! We dagen je uit op verschillende terreinen, in een brede variatie aan opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers. En hoe duidelijker je weet wat je wilt, des te uitdagender het wordt omdat je meer kansen kan pakken. Dat brengt afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid.

Enthousiast? Klik op de Solliciteren button en stuur je sollicitatie vandaag nog door!

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Bedrijfsjurist, Jurist, Juridisch