Jurist

Blik op Werk zoekt een gedreven jurist

Blik op Werk

Blik op Werk is een onafhankelijk kwaliteitsinstituut en wijst de weg naar gekeurde dienstverleners, bewezen methodieken en praktische kennis rond duurzame arbeidsparticipatie en inburgering. Het is onze missie om de kwaliteit van het dienstverleningsaanbod te bevorderen en te borgen. Blik op Werk heeft op dit moment ongeveer 500 keurmerk- en licentiehouders. Steeds meer organisaties weten Blik op Werk te vinden en daarom zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team.

Wie zoeken wij?

Blik op Werk zoekt een jurist met ervaring binnen zowel het privaat- en publiekrecht met een afgeronde HBO of universitaire opleiding Rechten en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Affiniteit met handhaving en kwaliteitstoetsing is pre. 

Wat ga jij doen?

  • Beoordelen auditrapporten en het nemen en motiveren van beslissingen

  • Heroverwegen besluiten

  • Behandelen klachten

  • Aanspreekpunt intern en extern voor juridische vraagstukken

  • Monitoren juridische ontwikkelingen en informeren Raad van Bestuur

  • Opstellen en reviewen contracten 

Wat bieden wij?

Blik op Werk biedt je een uitdagende en zeer afwisselende baan voor minimaal 24 uur per week met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf ontwikkelt en helpen je daar graag mee. 

Interesse en sollicitatie

Spreekt deze uitdagende functie je aan en herken jij je in het profiel? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. In je cv en motivatiebrief  weet je ons te overtuigen van je professionaliteit en geschiktheid voor de functie. Je kunt je sollicitatie uiterlijk 24 september 2020 te richten aan Lidy Schilder via lschilder@blikopwerk.nl
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsleven, Dienstverlening algemeen, Bedrijfsjurist, Jurist