Advocaat-medewerker letselschade

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

In deze functie draai je volwaardig mee in de Business Unit Aansprakelijkheid, Verzekering en Vervoer.

Advocaat-medewerker letselschade/aansprakelijkheidsrecht bij Holla Advocaten

Standplaats: Den Bosch

Wij bevinden ons in de top 25 van Nederlandse advocatenkantoren en hebben specialisten op een groot aantal rechtsgebieden in huis. De cliëntenkring van Holla is heel divers en bestaat uit zowel nationale als internationale bedrijven en instellingen. Door het aantrekkelijke formaat van ons kantoor en de diversiteit van onze cliënten gaan diepgang en variatie hand in hand.

De Business Unit Aansprakelijkheid, Verzekering en Vervoer bestaat uit een team van acht advocaten. Onderdeel van de praktijk is tevens het optreden voor benadeelden in letselschadezaken. Voor de verdere uitbouw van deze Business Unit zijn we op zoek naar een collega die zich zal toeleggen op de letselschadepraktijk en het aansprakelijkheidsrecht.

Jouw kwaliteiten
Je brengt kennis en ervaring mee. Je bent verbaal onderlegd en weet ook schriftelijk tot de kern van de zaak door te dringen. Je hebt ambitie, weet jouw collega’s te enthousiasmeren voor je ideeën en initiatieven. Daarnaast ben je commercieel ingesteld.

Ook herken je jezelf in de volgende punten:

  • ingewikkelde juridische kwesties maak je je snel eigen;
  • minimaal drie jaar werkzaam als advocaat en hebt ervaring in letselschadezaken;
  • uitstekend jurist, zowel in het adviseren van cliënten als in het procederen.

Waarom Holla?
Naast dat we ons als kantoor steeds verder ontwikkelen, stimuleren we ook jouw persoonlijke groei. Zo hebben we de Holla Academy, die je toegang geeft tot specialisatieopleidingen (waaronder de specialisatieopleiding Personenschade aan de Grotius Academie) en extra vaardigheidstrainingen om nog beter tot je recht te komen. Verder bieden we je een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een prettige werksfeer. Werken in deeltijd behoort tot de mogelijkheden.

Wil je meer inzicht in de ontwikkelkansen en de unieke werksfeer binnen Holla? Neem een kijkje op www.werkenbijholla.nl/doorgroeien.  

Interesse?
Ben je enthousiast geworden om je bij ons kantoor aan te sluiten? Stuur je motivatiebrief, CV en eventueel beschikbare schriftelijke getuigschriften via de Solliciteren button.

Heb je vragen? Stel ze aan Lindsay Krijnen via 088-4402400 of hr@holla.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Jurist, Juridisch