ADVOCAAT - STAGIAIRE

Van Paridon Advocaten B.V. is een kantoor met 3 advocaten, ondersteunt door een juridisch medewerker, die adviseren en procederen in de algemene praktijk. Wij vormen een jong en actief team, waarbij wij werken in een informele sfeer en korte lijntjes hanteren. De nadruk in onze praktijkvoering is de laatste jaren opgeschoven van het strafrecht naar civiele recht en het bestuursrecht.

Wat onveranderd is gebleven is dat we veel, heel veel, procederen. Er zijn op jaarbasis maar weinig werkdagen in de agenda aan te wijzen zonder dat we meermaals per dag fysiek in rechte optreden. Hoewel wij ook steeds meer bedrijven bijstaan ligt nog altijd het zwaartepunt van onze praktijk bij het bijstaan van gewone mensen van vlees en bloed ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Wij bieden een aankomend advocaat-stagiaire de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op het rechtsgebied dat hem of haar het meeste aanspreekt. De brede opleiding die wij kunnen bieden, creëert de mogelijkheid om te kijken of die initiële interesse ook aansluit bij de ontwikkeling van het talent of juist het ontdekken van nieuwe talenten. Daar hoort natuurlijk ook een marktconform salaris bij en alle benodigdheden om het werk te kunnen doen waaronder een auto van de zaak. Maar ook de mogelijkheid om je kennis en kunde uit te breiden is bij ons vanzelfsprekend. Dit realiseren we doordat ten behoeve van de advocaat-stagiaire budget is gereserveerd voor persoonlijke & professionele ontwikkeling.

Nu ons kantoor is gevestigd in Rotterdam, de meeste cliënten in onze regio wonen en dus ook de procedures zich in deze omgeving afspelen stellen wij als voorwaarde dat je in de regio woont of op korte termijn komt wonen. Waarom stellen we die voorwaarde? Een piketmelding moet snel worden opgepakt en komt het regelmatig voor dat een zitting om 09:00 uur of om 17:30 uur begint.

Wil jij ons team komen versterken en ben je afgestudeerd of heb je al enkele jaren relevante werkervaring als jurist, dan zien we een schriftelijke sollicitatie met CV graag vóór 30 september 2020 tegemoet, te richten aan S.C. van Paridon, vanparidon@vplaw.nl

Uiteraard mag u ook gebruik maken van de Solliciteren Button


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e), Juridisch