Advocaat-stagiaire insolventie & ondernemingsrecht

Advocaat-stagiaire insolventie & ondernemingsrecht

Wijn & Stael is een kantoor voor mensen met ambitie. Wij behandelen complexe zaken die regelmatig ook de landelijke media halen. Dat biedt volop mogelijkheden voor mensen die in de top van de advocatuur willen meedraaien. Als jonge advocaat werk je direct in zaken mee en kom je al snel in contact met cliënten. Je krijgt direct een grote verantwoordelijkheid, hoewel je natuurlijk altijd een beroep kunt doen op je ervaren kantoorgenoten. De cultuur bij Wijn & Stael is open; sociale contacten, samenwerking en aandacht voor ontwikkeling en opleiding zijn belangrijke pijlers van ons succes.

Wie zoeken wij?

In ons team insolventierecht/ herstructureringen – dat op dit moment uit 15-20 advocaten bestaat - hebben wij plek voor een advocaat-stagiaire die graag in de volle breedte van deze praktijk wil worden opgeleid en die tevens affiniteit heeft met het ondernemings- en aansprakelijkheidsrecht.

Je moet in staat zijn om met een sterk analytisch vermogen werk van hoge kwaliteit te leveren in rechtsgebied overstijgende zaken. Creativiteit en nauwkeurigheid zijn vereist om zo het beste resultaat voor de cliënt te bereiken. Een brede inhoudelijke interesse is ook belangrijk. Om het beste resultaat te bereiken, behandelen wij zaken altijd samen. Wij zijn daarom op zoek naar een echte teamplayer.

Wat bieden wij?

Wij bieden je de mogelijkheid om inhoudelijk uitdagend werk te doen in de voorhoede van de rechtsontwikkeling en vanuit een inspirerende omgeving. Ons pand ligt midden in de prachtige binnenstad van Utrecht, met uitzicht op de singel. De mensen op ons kantoor werken met passie voor hun vak, in een plezierige sfeer, waarbij veel wordt samengewerkt. Tegelijkertijd wordt er advocatuur op topniveau bedreven en dagen we iedereen uit om te groeien en het maximale uit zichzelf te halen. Daarbij hebben we steeds oog voor ontwikkeling en verdieping op zowel juridisch als persoonlijk vlak. Je wordt begeleid door een ervaren advocaat en volgt, naast de beroepsopleiding voor de advocatuur, onze interne cursussen in de Staelfabriek.

Solliciteren

Herken jij je volledig in de bovenstaande omschrijving en word je graag onderdeel van ons insolventieteam? Stuur dan voor 24 september 2020 een motivatiebrief waarin je jouw interesse in ons kantoor én de insolventiepraktijk toelicht, vergezeld van CV, cijferlijsten van bachelor en master en eventuele getuigschriften naar solliciteren@wijnenstael.nl.

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de Solliciteren button.

Heb je nog vragen over de vacature, dan kan je contact opnemen met de HR Manager Lieveke Reijrink-Walstock, bereikbaar op 030-2320800.

Naast een aantal sollicitatiegesprekken maken een assessment en een referentiecheck deel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e), Juridisch