(Juridisch) Projectmedewerker IIJS

(Juridisch) Projectmedewerker IIJS
(0,8 - 1,0 FTE)


Team IIJS is op zoek naar nieuwe collega’s voor de ondersteuning van de diverse (juridische) commissies die wij begeleiden en de werkzaamheden die wij uitvoeren op de thema’s integriteit en medezeggenschap. Ben je in staat om zelfstandig de logistieke en administratieve ondersteuning te verzorgen van onze (juridische) commissies? Neem jij onze secretarissen zorg uit handen? Solliciteer dan op de functie van (juridisch) Projectmedewerker bij het CAOP!

Wat ga je doen als (Juridisch) Projectmedewerker? 
In deze veelzijdige rol ben jij een sterke procesbewaker die ondersteunt en zorg draagt voor een soepele afhandeling van geschillen. Ondersteuning van de diverse commissies die het CAOP voor onze opdrachtgevers verzorgt, hoort bij je dagelijkse taken. Je bevestigt de ontvangst van binnengekomen zaken, plant de hoorzitting in en nodigt partijen uit. Daarnaast bereid je de inhoudelijke behandeling van zaken door de secretaris voor, zoals samenstellen van dossiers, verzending van stukken en bewaak je de voortgang. Belangrijk is dat je nauwkeurig werkt en dat je de inhoudelijk behandelend secretaris ontzorgt bij het uitvoeren van de werkzaamheden. 

De zaken die de commissies behandelen betreffen personeelsvertrouwelijke zaken. Werken voor deze commissies doet een beroep op je politieke en bestuurlijke sensitiviteit en je empathisch vermogen. Je voelt goed aan hoe je mensen te woord moet staan en je weet de juiste toon te zetten in de beantwoording van binnengekomen vragen. 

Alle correspondentie verwerken we nauwkeurig in ons systeem. Je werkt nauw samen met collega’s die inhoudelijk betrokken zijn bij de behandeling van zaken. Je hebt goed overzicht, bent in staat het proces te bewaken en kunt goed schakelen tussen de verschillende commissies. Je bent in staat de administratieve organisatie goed in te richten en steeds weer te verbeteren. 

Je signaleert knelpunten vroegtijdig, verstrekt informatie aan betrokken partijen en doet voorstellen voor oplossingen. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen van rapportages ten behoeve van de commissies en verzorg je de bijbehorende correspondentie hierover. 

Naast deze werkzaamheden kan je ook ingezet worden als projectmedewerker voor onze collega’s die werken op de thema’s integriteit en medezeggenschap. Het betreft onder andere het organiseren van trainingen en het uitvoeren van alle facetten hieromtrent. Denk hierbij aan het uitbrengen van offertes en de opvolging hiervan, de facturatie, het plannen van de trainers, het monitoren van de deelnemersregistratie en het voorbereiden van het cursusmateriaal. 

Wat vragen wij?

  • Je hebt een hbo-achtergrond, bijv. hbo-rechten.
  • Juridische kennis en ervaring is een pré.
  • Je kunt zelfstandig werken en beschikt over relevante werkervaring met het werken voor (juridische) commissies.
  • Je bent flexibel en hebt een klant- en teamgerichte instelling.
  • Je beschikt over een goed plan- en organisatievermogen
  • Je hebt een uitstekende taalvaardigheid
  • Je kunt zorgvuldig werken en snel schakelen.


Wat biedt CAOP jou? 
Een zelfstandige, uitdagende baan in een interessant complex werkveld. Een inspirerende werkomgeving met professionele collega’s. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.707,- (schaal 8 cao-CAOP). Dit is op basis van een 38-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Meer informatie? 
Meer informatie over de functie van Projectmedewerker kun je verkrijgen bij Sandra van ‘t Westende, 06-1061 2052. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Frank Korendijk van de afdeling HRM, telefoonnummer 06-1375 1670. 

Solliciteren op de functie van Projectmedewerker
Ben je enthousiast over deze functie en denk je aan het profiel en de eisen te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur ons een motivatie en je CV voor 30 september 2020 via onze sollicitatiepagina.

De eerste gespreksronde vindt plaats op 13 oktober 2020. De tweede gespreksronde is op 19 oktober 2020. Een capaciteiten- en talententest en een integriteitscan maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor een referentiecheck wordt vooraf toestemming gevraagd. Voor deze functie wordt gelijktijdig in- en extern geworven. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Overheid, Universiteit/HBO Onderwijs