Gevorderd advocaat-stagiair / beginnend advocaat-medewerker bij Holla

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Gevorderd advocaat-stagiair / beginnend advocaat-medewerker intellectuele eigendom (IE) en reclamerecht bij Holla Advocaten

Standplaats: Eindhoven

Heb jij inmiddels enkele jaren ervaring met het rechtsgebied IE en/of het reclamerecht? Of zou je je graag willen ontwikkelen op dit gebied? We komen graag met je in contact!

Wij bevinden ons in de top 25 van Nederlandse advocatenkantoren en hebben specialisten op een groot aantal rechtsgebieden in huis. De cliëntenkring van Holla is heel divers en bestaat uit zowel nationale als internationale bedrijven en instellingen. Door het aantrekkelijke formaat van ons kantoor en de diversiteit van onze cliënten gaan diepgang en variatie hand in hand.

De Business Unit Intellectuele Eigendom, ICT & Privacy bestaat uit een team van acht advocaten. Het team is gespecialiseerd in onder andere het merken-, auteurs- en modellenrecht, ICT-recht en nieuwe media. Jij gaat je vooral bezighouden met IE en het (geneesmiddelen) reclamerecht, maar ook met zaken op het gebied van medische hulpmiddelen, cosmetica en voedingsmiddelen. Het team is actief in zowel de adviespraktijk als de specifieke procespraktijk van het intellectuele eigendom als in het procederen voor de codecommissies van de Stichting Code Geneesmiddelenreclame (CGR) en de Reclame Code Commissie (RCC).

Jouw kwaliteiten
Je brengt energie mee, weet jouw collega’s te enthousiasmeren voor je ideeën en initiatieven. Daarnaast kun je goed plannen, ben je commercieel ingesteld, heb je een zakelijke uitstraling en ben je een echte teamplayer. Je bent bereid je vol in te zetten voor de belangen van je cliënten. Je vindt het een uitdaging om altijd net een niveau dieper te gaan dan je wederpartij en je bent een echte doorzetter.

Ook herken je jezelf in de volgende punten:

  • minimaal 2 jaar ervaring in het intellectuele eigendomsrecht;
  • uitstekend jurist, zowel in het adviseren van cliënten als in het procederen; en
  • een uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheid, zowel schriftelijk als mondeling.

Waarom Holla?
Naast dat we ons als kantoor steeds verder ontwikkelen, stimuleren we ook jouw persoonlijke groei. Zo hebben we de Holla Academy, die je toegang geeft tot specialisatieopleidingen en extra vaardigheidstrainingen om nog beter tot je recht te komen. Verder bieden we je een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een prettige werksfeer.

Wil je meer inzicht in de ontwikkelkansen en de unieke werksfeer binnen Holla? Neem een kijkje op www.werkenbijholla.nl/doorgroeien.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden om je bij ons kantoor aan te sluiten? Stuur je motivatiebrief, CV en eventueel beschikbare schriftelijke getuigschriften via de Solliciteren button.

Heb je vragen? Stel ze aan Lindsay Krijnen via 088-4402400 of hr@holla.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e) gevorderd, Juridisch