Gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend advocaat-medewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Vacature gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend advocaat-medewerker

De Advocaten Groep is een groeiend advocatenkantoor in Rijswijk ZH en bestaat op dit moment uit drie partners. De advocaten van DAG! zijn met name gespecialiseerd in het arbeidsrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht in de brede zin van het woord.

In verband met de groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar een gevorderd advocaat-stagiair(e) of beginnend advocaat-medewerker op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en/of ondernemingsrecht. Enige ervaring in het ondernemingsrecht is een pré.

Wie ben jij?

Ben jij een echte teamplayer die zowel zelfstandig als in teamverband goed kan (samen)werken? Heb je een goede en gedegen kennis van het arbeidsrecht, contractenrecht en/of ondernemingsrecht en wil je werken binnen een informeel en gezellig team waar professionaliteit, ambitie en goede communicatie hoog in het vaandel staan? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou!

Wat wij jou bieden: 

Wij bieden een marktconform salaris dat afhankelijk is van jouw ervaring. Wij werken modern, digitaal en flexibel. Daarnaast bieden wij een goede balans tussen werk en privé en voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren?

Ben je na het lezen van deze vacature nog steeds enthousiast en herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan voor 20 november a.s. jouw CV en motivatiebrief naar info@advocatengroep.nl via de solliciteren button.

Bij vragen over deze vacature kun je uiteraard ook telefonisch contact opnemen met Nicole Gustings of Dominique Feikes op telefoonnummer 070 82 000 24.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e) gevorderd, Juridisch