Advocaat-stagiair(e) financiering, zekerheden en insolventie

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Advocaat-stagiair(e) financiering, zekerheden en insolventie (FZI) bij Holla Advocaten

Standplaats: Eindhoven

Beschik jij over een recent behaalde master met civiel effect of verwacht je die op korte termijn af te ronden? Heb je affiniteit met financiering, zekerheden en insolventie? Ben je daarnaast praktisch ingesteld en sociaal? We komen graag met je in contact!

Wij bevinden ons in de top 25 van Nederlandse advocatenkantoren en hebben specialisten op een groot aantal rechtsgebieden in huis. De cliëntenkring van Holla is heel divers en bestaat uit zowel nationale als internationale bedrijven en instellingen. Door het aantrekkelijke formaat van ons kantoor en de diversiteit van onze cliënten gaan diepgang en variatie hand in hand.

Binnen ons kantoor werken we in Business Units, ingedeeld per rechtsgebied. Deze vacature staat open binnen de BU ondernemingsrecht. De advocaten binnen deze BU zijn ieder gespecialiseerd in één of meerdere gebieden die onder het ondernemingsrecht in de breedste zin van het woord vallen. In de rol van advocaat-stagiair(e) wordt je ingezet voor al deze rechtsgebieden en leert dus het ondernemingsrecht in al haar facetten kennen met als speerpunt het insolventierecht. Je zult je o.a. bezighouden met herstructureringen, financieringsvraagstukken en alles wat daarbij komt kijken.

Jouw kwaliteiten

Je brengt energie mee, weet jouw collega’s te enthousiasmeren voor je ideeën en initiatieven. Daarnaast heb je een proactieve instelling, maak je gemakkelijk contact en ben je zeer gemotiveerd om je carrière te starten. Je bent bereid je vol in te zetten voor de belangen van je cliënten.

Ook herken je jezelf in de volgende punten:

-        je beschikt over cijfermatig inzicht;

-        je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; en

-        je maakt gemakkelijk contact en bent praktisch ingesteld.

Waarom Holla?
Naast dat we ons als kantoor steeds verder ontwikkelen, stimuleren we ook jouw persoonlijke groei. Zo hebben we de Holla Academy, die je toegang geeft tot specialisatieopleidingen en extra vaardigheidstrainingen om nog beter tot je recht te komen. Verder bieden we je een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een prettige werksfeer.

Interessant om te bekijken zijn de ervaringen van je toekomstige collega’s. Een aantal advocaat-stagiairs geven je doormiddel van video’s een goed beeld van de ontwikkelkansen en de unieke werksfeer binnen Holla.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief, CV en eventueel beschikbare schriftelijke getuigschriften via onze website.
Heb je vragen? Stel ze gerust aan Lindsay Krijnen via 088-4402400 of hr@holla.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e), Juridisch