Advocaat-medewerker op Sint Maarten

LEXWELL OP SINT MAARTEN ZOEKT ADVOCAAT-MEDEWERKER

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven nieuwe collega, met minimaal 3 jaar ervaring, voor onze drukke advies- en procespraktijk binnen de dynamische markt van St. Maarten in de Cariben. We hebben per direct ruimte, maar een latere startdatum is ook mogelijk, in overleg.

De kandidaat die wij zoeken beschikt over de gebruikelijke vaardigheden en eigenschappen die een goede advocaat kenmerken. Uitstekende beheersing van het (juridisch) Engels is een must op St. Maarten. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met interesse in de Caribische markt en cultuur. Je bent ondernemend, out-going en hebt aantoonbaar affiniteit met een internationale (werk)omgeving.

Lexwell is al ruim 25 jaar op continue basis een van de grootste spelers binnen de lokale advocatuur. We mogen dan ook de grootste en belangrijkste lokale bedrijven tot onze cliënten rekenen. Daarnaast opereren we veel voor internationale, vaak Amerikaanse, bedrijven en investeerders. We zijn een allround speler op de zakelijke markt; voor ‘superspecialisten’ is St. Maarten te klein, maar ons kantoor is groot genoeg om je in een of meer rechtsgebieden te verdiepen.

Werken in de St. Maartense commerciële advocatuur betekent uitdagend en afwisselend werk, vaak in een internationale setting, en relatief veel procederen. Werken als advocaat bij Lexwell betekent werken in teamverband in een sociale kantoorsfeer, met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goede werk/privé-balans. Daarbij word je aangemoedigd om je eigen praktijk op te bouwen.

Interesse? Je sollicitatiebrief en CV kun je sturen aan Mark Kortenoever, mkortenoever@lexwell.net. Eerst informeel contact en vragen stellen mag ook, via hetzelfde e-mailsadres of Femke Jansen, fjansen@lexwell.net, dan wel door ons te bellen op het kantoornummer.

Meer informatie over ons kantoor en de mensen die er werken vind je op: www.lexwell.net.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker, Juridisch