Legal Counsel

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Functieomschrijving

Wat jou als jurist zo uniek maakt? Dat je jouw beroep als geen ander combineert met jouw passie voor IT, in het speciaal wat betreft Intellectual Property (IP). Inmiddels heb je al een paar jaar ervaring in deze niche, en het is tijd om je horizon te verbreden met meer opdrachtgevers. Daar kunnen wij jou bij helpen! Word jij onze nieuwe Legal Counsel IP/IT? Solliciteer direct.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het geven van advies met betrekking tot de R&D-trajecten van onze klanten. Je bewaakt hun juridische positie op het gebied van IT en van IP. Zo zorg je ervoor dat digitale contracten altijd geldig zijn - je stelt ze zelfs op, en dat het intellectuele eigendom van een bedrijf nooit te grabbel ligt.

Als Legal Counsel IP/IT ben je verder onmisbaar bij het doorvoeren van omvangrijke changes en innovaties. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied, want zeker in de IT en de IP blijft geen regel lang hetzelfde. Binnen de changes die jij doorvoert, hou je dan ook altijd ruimte voor aanpassingen.
Overigens maak je in deze functie optimaal gebruik van je presentatievaardigheden. Je schakelt namelijk tussen verschillende afdelingen binnen de organisatie en je maakt jouw kennis inzichtelijk voor collega’s die geen juridische achtergrond hebben. Zij gaan tenslotte met jouw werk aan de slag!

Vereisten

Kun je deze verantwoordelijkheden aan? Hopelijk heb je dan:

  • Een master in de rechten, het liefst in de richting van IP en IT
  • Minstens 4 jaar relevante werkervaring
  • Een recente Verklaring Omtrent het Gedrag
  • Goede presentatievaardigheden
  • Behoorlijk wat stressbestendigheid

Arbeidsvoorwaarden

Bij welk bedrijf je ook werkt, je bent in dienst bij Brunel. En wij houden wel van een beetje ambitie. Daarom maken we voor jou een compleet opleidingstraject op maat. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor verdiepende cursussen over copyright of de regels omtrent netwerkbeheer, maar je kan ook gaan voor trainingen in soft skills zoals time management!

Wat je verder nog bij ons krijgt? Een vaste carrièrecoach die verstand heeft van jouw vakgebied, onder andere. Bovendien bieden we je, naast een salaris op maat, alle kans op een bonus en kan je gebruikmaken van fikse kortingen op individuele verzekeringen en culturele of sportieve activiteiten. Verder hebben we nog een voordelige pensioensregeling voor je.
 

Solliciteren

Solliciteren naar deze functie is snel en gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is je cv of LinkedIn-profiel uploaden via de
Solliciteren Button.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Jurist, Juridisch, Legal Counsel