Jurist Bestuursrecht

Functieomschrijving

Dat het juridische vakgebied je ligt, mag duidelijk zijn: jouw Rechtenstudie ging vaker wel dan niet van een leien dakje, jouw scherpe kijk op feiten sleept je door iedere lastige zaak en jouw analytisch inzicht maakt de uitkomst van vrijwel elke case succesvol. Als jij je ergens voor inzet, dan doe je dat met volledige overgave. Dus dat geldt ook voor jouw carrière als Jurist Bestuursrecht. Daar actief mee aan de slag? Solliciteer direct!

Jij bent niet zomaar een specialist die zich inzet voor juridische zaken. Nee, jij als Jurist Bestuursrecht kiest ervoor om betrokken te zijn. Betrokken bij mensen én overheids(organisaties); oftewel bij iedereen die in aanraking komt met het Nederlands bestuursrecht. Treed je als Jurist Bestuursrecht bij Brunel in dienst, dan is dat dus niet anders. Juist jouw drive om het verschil te maken maakt jou zo goed in je vak! En dat kunnen wij alleen maar stimuleren. Daarom werk je als Jurist via Brunel niet alleen bij onze opdrachtgever aan juridische cases of vraagstukken, maar stap je ook gelijk in een opleidingstraject op maat. Zo word jij steeds beter in je vakgebied.

Daarvoor bespreken wij natuurlijk eerst samen met jou waar jij nu staat, wat je wil bijleren en welke middelen je nodig hebt om dat te bereiken. Zo kun je bijvoorbeeld een een verdiepingscursus of actualiteitencursus Awb (Algemene wet bestuursrecht) of APV (Algemene Plaatselijke Verordening) volgen, of diverse (andere) cursussen via een gerenommeerd opleidingsinstituut. Zolang jij jouw solide basis én ambitieuze, gedreven mindset meeneemt, verzorgen wij de rest. Over bijkomende kosten van jouw kant hoef je je dus geen zorgen te maken.

Die opgedane kennis pas je overigens direct toe in de praktijk bij (bijvoorbeeld) een woningcorporatie, gemeente, provincie, waterschap of ministerie. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat jij je stort op cases (of vraagstukken) rondom onbetaalde uitkeringen, langdurig geluidsoverlast of zeer verontreinigde lucht. Hoe dan ook zijn het altijd vrij complexe zaken. Voor jou als Jurist Bestuursrecht geen probleem, want jij gaat elke uitdaging op bestuursrechtelijk vlak graag aan! Jij onderzoekt, zet alle feiten op een rijtje en weerlegt argumenten net zolang tot je jouw advies helder hebt.

Vereisten

Je draait al minstens twee jaar mee in de juridische wereld. Of je een achtergrond hebt als Ambtelijk Secretaris, Jurist Bezwaar en Beroep, Juridisch Beleidsmedewerker of een vergelijkbare functie, maakt niet heel veel uit. Samen kijken wij naar jouw huidige niveau en wat daarbij past. Al geldt natuurlijk wel: hoe meer kennis en ervaring, hoe complexer en uitdagender de cases zijn die je krijgt. 

Verder heb je als Jurist Bestuursrecht in elk geval:

  • Een hbo- of wo-diploma in de Rechten
  • Kennis van de huidige wet- en regelgeving
  • Analytisch inzicht en een feitelijke instelling
  • Ervaring met bestuursrechtelijke kwesties
  • Een leergierige, ambitieuze en gedreven mindset

Arbeidsvoorwaarden

Wij winden er geen doekjes om, om het opleidingsaanbod dat wij jou bieden. En dat is niet zomaar: uiteindelijk wordt iedereen er namelijk beter van! Dankzij de opgedane kennis en behaalde certificaten heb jij meer plezier in je werk, bevrijd je burgers uit beknellende situaties, help je organisaties vooruit en bieden wij jou zo steeds weer meer uitdagende opdrachten en projecten.

Een ideale vicieuze cirkel, toch? Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een zeer aangenaam salaris met daarbovenop aantrekkelijke bonuskansen
  • Jouw persoonlijke vraagbaak en adviseur – ofwel Legal consultant – bij Brunel
  • Korting op persoonlijke verzekeringen, sportscholen en diverse culturele centra
  • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden – extra vrije dagen koop je gewoon bij!

Solliciteren

Solliciteren naar deze functie is snel en gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is je cv of LinkedIn-profiel uploaden via de Solliciteren Button.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch