Jurist Arbeidsrecht

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Functieomschrijving

Complexe geschillen, stapels jurisprudentie en steeds veranderende wetten: het arbeidsrecht is een vak apart. Juist daarom ben jij je er meer en meer in gaan verdiepen. Je hóúdt van de dynamiek en betrokkenheid van deze juridische richting. En met de intrede van de Wnra afgelopen januari wil je graag nóg dieper in de stof duiken. Dit op ieder vlak aanpakken? Solliciteer als Jurist Arbeidsrecht!

Je vindt het de hoogste tijd om meer werk te maken van je Legal-carrière. Van het arbeidsrecht weet je al zeer veel, maar het is je nog niet genoeg. Zeker met het oog op de Wnra die op 1 januari 2020 zijn intrede heeft gedaan. Daar wil je je in verdiepen, het liefst op ieder mogelijk vlak: je wil je kennis bijspijkeren, ervaring opdoen én je sociale vaardigheden opschroeven. Zodat je daarna overal aan de slag kunt als Jurist Arbeidsrecht van de bovenste plank.

Met de leergang Arbeidsrecht richt jij je daarvoor op een soort driepootsconstructie: allereerst ga je gewoon door op je huidige pad, als Jurist bij een organisatie. Dat kan bijvoorbeeld bij een ministerie, gemeente of provincie zijn, of bij allemaal – dat is hét voordeel van een contract bij Brunel. Bij onze opdrachtgevers zet jij parttime of fulltime je beste beentje voor met de kennis en expertise die je nu hebt. Gaandeweg zet je dan steeds een volgende stap, omdat het tweede en derde deel van deze leergang bestaat uit:

 • Het behalen van juridische certificaten bij erkende opleidingsinstituten
 • Het versterken van je soft skills – zoals debatteren en projectmatig werken
 • Het vergroten van je zakelijk netwerk – dankzij allerlei exclusieve events
 • Het volledig begrijpen van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren

Accuraat als je bent, wil je vast alle knows and hows van de leergang Arbeidsrecht weten. Nou hangt de inhoud daarvan grotendeels af van waar jij nu staat als Jurist. Wie weet heb je er al een PALA opzitten, of heb je al eerder soft skill trainingen gevolgd. Omdat geen enkele Jurist dezelfde behoeftes heeft, kijkt een Brunel Legal-consultant samen met jou naar waar jij behoefte aan hebt. Een leergang bij Brunel is dus altijd op maat!

Vereisten

Blanco in een leergang stappen is geen optie. De leergang Arbeidsrecht is er namelijk juist voor Juristen die al ervaring hebben, en daarnaast willen blijven groeien. Met deze competenties kom je in aanmerking voor een rol als Jurist Arbeidsrecht bij Brunel Legal:

 • Je kunt een diploma van een wo-studie Nederlands Recht laten zien
 • Je rondde bij voorkeur een opleiding Arbeidsrecht (zoals PALA) af
 • Je hebt al een aantal jaar als Jurist gewerkt bij een overheidsorganisatie
 • Je beschikt het liefst over basiskennis van het ambtenarenrecht en de Wnra
 • Je hebt kennis van procesvertegenwoordiging bij rechtspositionele kwesties

Arbeidsvoorwaarden

Als Jurist Arbeidsrecht bij Brunel krijg je zelf logischerwijs ook te maken met het arbeidsrecht. Je tekent een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met de intentie tot overgang in een vast contract. En los van de wettelijke rechten en plichten die daarbij horen, kun je als Jurist bij Brunel Legal rekenen op:

 • Een salaris conform de schaal die past bij jouw kennis en aantal jaren ervaring
 • Bonuskansen, bijvoorbeeld via referral of aanbrengen eigen opdracht
 • Een Brunel career coach die je gedurende de hele leergang begeleidt
 • Zesentwintig vakantiedagen per jaar – maar meer dagen bijkopen kan ook
 • Vergroting van je zakelijke netwerk en onbeperkte toegang tot allerlei cursussen

Solliciteren

Solliciteren naar deze functie is snel en gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is je cv of LinkedIn-profiel uploaden via de Solliciteren Button.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch