Jurist (Arbeidsrecht en/of alg. Privaatrecht)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

U verleent volledige rechtshulp aan particulieren en bedrijven binnen een deskundig kantoor waar nog steeds oog is voor de mens achter de jurist. Het is mogelijk om geheel of gedeeltelijk vanuit huis te werken. 

In het huidige juridische klimaat ziet men steeds meer vraag en aanbod in kwalitatieve rechtshulp buiten de advocatuur. De Rechtsagent richt zich reeds vanaf 2005 op deze marktwerking. De laatste tijd wordt dit ook opgepakt door verschillende verzekeraars. Gezien onze jarenlange ervaring en deskundige aanpak zijn wij nog steeds een belangrijke speler binnen dit segment.

Functie:

Wij zoeken een jurist die ruime ervaring heeft met de afwikkeling van juridische kwesties. Arbeidsrechtelijke ervaring is een pre. In ieder gevel is het van belang om in het bezit te zijn van voldoende algemene en/of specifieke juridische deskundigheid, zodat wij u kunnen inzetten voor hulp op de privaatrechtelijke rechtsgebieden waarmee u ervaring heeft. Daarnaast is er behoefte aan ondersteuning in het contact met potentiële klanten in de precontractuele fase.

Vereisten:

WO Rechtsgeleerdheid 
Minimaal zes jaar ervaring

Klantgericht
Probleemoplossend vermogen
Analytisch vermogen
Zelfstandig 
Goede uitdrukkingsvaardigheden 

Arbeidsvoorwaarden:

Informele werksfeer
Pensioen
Reiskosten
Goed salaris
Voldoende vrije dagen
Mogelijkheid tot scholing ten behoeve van de uitbreiding van kennis. 

Het is mogelijk deze functie als zelfstandige uit te voeren. Dit gaat dus op basis van een opdrachtovereenkomst
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsjurist, Jurist, Juridisch