senior jurist / advocaat stagiaire / advocaat medewerker

Wil jij je met recht onderscheiden?

Wij zoeken een bevlogen advocaat-medewerker/senior jurist

Ons kantoor

Ons kantoor is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ambtenarenrecht, onderwijs en sociaal zekerheidsrecht. Onze dienstverlening reikt verder dan enkel juridische bijstand. Wij verdiepen ons in de context van de vraag van onze cliënten en zijn er spits op dat onze kennis altijd up to date is.

We adviseren en begeleiden onze cliënten en bevorderen hun eigen deskundigheid.  Vanuit ons kantoor in Leek (Groningen) werken we voor  cliënten uit het hele land.

Wij werken samen met Vinna, onze partner die zich richt op rechtsbijstand na het einde van een dienstverband bij overheid of onderwijs.

De kandidaat

Onze ideale kandidaat heeft minstens 2 jaar ervaring, levert hoge kwaliteit en neemt als vanzelf initiatief. Hij combineert een natuurlijke neiging tot samenwerken & overleg met stevigheid en zelfstandigheid. Hij snapt dat het proces dat hij samen met de cliënt doormaakt minstens zo belangrijk is als de noodzakelijke juridische expertise.

Onze kandidaat is een fijne collega die elke kans om zich verder te ontwikkelen aangrijpt.

Nadere eisen voor deze functie

  • Je houdt ervan in een team te werken
  • Je bent klantgericht en communicatief vaardig
  • Je beschikt over uitstekende juridische kennis, vooral op het terrein van arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht  (met name WW en bovenwettelijke werkloosheidsregelingen)
  • Je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
  • Je bent in staat die kennis te vertalen naar kansen of consequenties voor onze cliënten
  • Je procedeert  met verve en mist nooit een deadline
  • Je neemt als vanzelfsprekend verantwoordelijkheid

Wij bieden

Een uitdagende baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden, in een prettig team. Wij nodigen ervaren juristen en advocaten uit te solliciteren. Aanstelling is bij voorkeur zo spoedig mogelijk.

De procedure

Stuur je motivatie en cv waaruit blijkt dat jij onze kandidaat bent vóór 11 november 2020 naar e.roelvink@roelvinkadvocaten.nl.

Heb je vragen over ons kantoor of de vacature, bel dan met Erik Roelvink 06 416 889 88.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Jurist, Juridisch