Advocaat-stagiaire Vastgoed

Ben jij een enthousiaste (beginnend of gevorderd) advocaat-stagiaire Vastgoed?

Wij zoeken een (beginnend of gevorderd) advocaat-stagiaire Vastgoed voor de sectie Vastgoed.

De functie

Om mee te denken én te werken aan onze ambities zoekt De Advocaten van Van Riet voor de sectie Vastgoed een enthousiaste en ambitieuze (beginnend of gevorderd) advocaat-stagiaire.

Je profiel

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging in het vastgoedrecht. Vastgoed interesseert je. Je hebt enige affiniteit met de branche of wil je er graag in verdiepen. Je kunt je vinden in de no nonsense en oplossingsgerichte werkwijze in de vastgoedpraktijk, waar we gericht zijn op zowel vastgoedtransacties als procedures. Je zoekt naar de vraag àchter de vraag van elke zaak en hebt de ambitie om voor je cliënt het optimale resultaat te bereiken. Je bent scherp op de inhoud en hebt oog voor de relatie.

Je maakt graag deel uit van een team, waarvan de leden elkaar ondersteunen met raad en daad. De deuren staat altijd open om even met elkaar te sparren. Jouw ideeën worden gewaardeerd en zijn medebepalend voor de uiteindelijke aanpak, die je samen met je directe collega’s bedenkt. Je zit dicht bij het proces en bent betrokken bij elke stap in het dossier.

Over De Advocaten van Van Riet

De Advocaten van Van Riet is een professioneel en ambitieus advocatenkantoor met een open en informele cultuur. Bij het kantoor werken momenteel 27 enthousiaste mensen, van wie 19 advocaten. Het kantoor is gespecialiseerd op twee terreinen: Vastgoed en Ondernemingen.

Wij bieden

Als (beginnend of gevorderd) advocaat-stagiaire op de sectie Vastgoed ga je voornamelijk zaken behandelen op het gebied van het vastgoed. Denk daarbij aan zaken voor woningcorporaties, projectontwikkelaars, beleggers en overheden. Je werkt mee in de vastgoed gerelateerde kwesties die de sectie Vastgoed behandeld, zowel privaatrechtelijk (koop, bouw, huur, VvE-recht en zorgvastgoed) als publiekrechtelijk (Omgevingsrecht). Je krijgt de ruimte om je kennis en ervaring in het vastgoedrecht verder te ontwikkelen. We hechten waarde aan zowel persoonlijke als vakinhoudelijke begeleiding en delen actief kennis met elkaar. Daarnaast is er tijd voor opleiding, collegiaal overleg en plezier in het werk. Wij vinden het belangrijk dat je je werk leuk vindt, omdat dat bijdraagt aan een goede werksfeer en mooie resultaten.

Interesse

Past dit bij jou? Kom dan praten. Dan maken wij graag kennis met je. Stuur vóór 01 november aanstaande een e-mail met je CV naar Chantal van Mourik, HR-adviseur, (vanmourik@avvr.nl) via de solliciteren button.

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Richard de Laat of Dennis Reijnders (partners Vastgoed) op nummer 030 263 50 50. Voor meer informatie over ons kantoor verwijzen we je graag naar www.avvr.nl.

De Vastgoedpraktijk wordt gekenmerkt door hoogwaardige en gespecialiseerde juridische

dienstverlening. We bedienen een groeiende, vaste cliëntenkring van beleggers, ontwikkelaars,

aannemers, corporaties, zorginstellingen, eindgebruikers VvE’s en overheden. Wij staan onze cliënten

all round bij in alle fases in de vastgoedcyclus: van ontwikkeling, vergunning, aanbesteding en bouw tot

exploitatie, verhuur, verkoop en herontwikkeling.

Kenmerkend is onze kundige, snelle en informele aanpak. Sterk op de inhoud, maar altijd met de focus op het resultaat.

Een individueel assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Jouw privacy is belangrijk voor ons. Onze Privacy Policy vind je via deze link
hier.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e), Juridisch