Medior advocaat IE & IT-recht

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

"Wat VDB Advocaten uniek maakt is de multidisciplinaire manier van werken, de benaderbaarheid van collega's en de organisatie in het geheel. De organisatie is continu in ontwikkeling en er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen middels de VDB Academy."

Voor onze vestiging in Waalre (omgeving Eindhoven) zijn wij op zoek naar een:

Medior advocaat IE & IT-recht

Hoe ziet je dag er uit?
Als advocaat IE- & IT-recht ga je werken binnen de sectie compliance, privacy, IT en IE met de focus op intellectueel eigendom en IT recht. Je bent binnen het team onder andere betrokken bij het adviseren en procederen over uiteenlopende onderwerpen binnen het IE- & IT-recht. Denk daarbij aan overeenkomsten en geschillen op het gebied van ERP, hosting, licenties, cloud, escrow en de verwerking van persoonsgegevens. Ook zul je in de praktijk te maken krijgen met kwesties over het merken- en auteursrecht. De functie biedt alle ruimte om de huidige praktijk verder uit te bouwen en daarin een eigen stempel te drukken.

Je maakt kennis met een grote diversiteit aan (advies)opdrachten en klanten binnen het MKB en de corporate sector. VDB Advocaten heeft een strategische alliantie met WVDB Adviseurs Accountants. Je werkt daarom veel samen met belastingadviseurs, accountants en notarissen.

Een jong en ambitieus team dat samen werkt om de klant de beste oplossing te kunnen bieden. Een no-nonsense houding en pragmatische aanpak zijn de speerpunten. VDB is groot genoeg om de klant met specialistische kennis van zaken bij te staan, maar klein genoeg om het persoonlijk te houden. Korte lijnen en één aanspreekpunt vinden we dan ook belangrijk voor onze klanten.

Waarmee daag jij ons uit?
Passie | Ambitieus |  Klantgericht

  • Afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht;
  • Afgeronde beroepsopleiding Advocatuur;
  • Affiniteit met MKB, gevoel voor commercie en een cliëntgerichtheid houding;
  • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Goede beheersing van de Engelse taal is een pré;
  • Talentontwikkeling, zonder het teambelang uit het oog te verliezen;
  • Kernwaarden zijn voor jou: gedreven, kwaliteitsgericht, analytisch en proactief.


Wat kunnen wij jou bieden?
Een professionele en informele werkomgeving waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen. Je zult je steeds moeten blijven verbeteren. Specialisatie door het volgen van hoogwaardige cursussen- o.a. op Grotius-niveau- wordt uitdrukkelijk gestimuleerd. Met de VDB Academy bieden wij een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten op vaktechnisch gebied en middels vaardigheidstrainingen wordt je persoonlijke ontwikkeling verder gestimuleerd. Je zult deel uitmaken van een team advocaten, dat in totaliteit uit circa 20 professionals bestaat, verdeeld over twee vestigingen. Daarnaast werk je niet uitsluitend samen met andere advocaten, maar ook met personen met andere specialismen en achtergronden. Alle relevante aspecten bij de juridische advisering komen op deze manier aan de orde. De diversiteit in branche, omvang en (internationale) aard van onze cliënten zorgt voor een stimulerende werkomgeving vol afwisseling en dynamiek. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de geboden functie. Naast teamuitjes, zomerborrels en personeelsfeesten hebben we iedere vrijdagmiddag een borrel om de week af te sluiten en het weekend goed te beginnen (zodra het weer mogelijk is).

Ben je enthousiast?
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, voel je je thuis in een multidisciplinair team en heb je affiniteit met het MKB? Solliciteer dan via onze sollicitatiepagina. We komen graag met je in contact! Voor meer informatie mag je contact opnemen met Silvia Vinken, via telefoonnummer: 088 194 8422. Nieuwsgierig naar onze organisatie? Neem snel een kijkje op onze bedrijfspagina op LinkedIn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Trefwoorden: advocatie, advocaat, juridisch, jurist, vacature advocaat, vacature waalre, recht


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Juridisch