Jurist grondzaken en vastgoed

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Wil jij het cluster ontwikkelingsbedrijf Juridisch ondersteunen?

Solliciteer dan naar de functie van:

Jurist grondzaken en vastgoed
(32 uur per week)

Jouw functie?
Je krijgt een afwisselende functie waarin je de juridische ondersteuning verzorgt van het cluster ontwikkelingsbedrijf. Je ondersteunt je collega’s bij de aanpak van complexe juridische vraagstukken op het gebied van privaatrecht. In ruimtelijke ontwikkelingen ondersteun je projectleiders bij onderhandelingen met private partners en stel je intentie-, exploitatie- en samenwerkingsovereenkomsten op. Verder adviseer je over grondzaken en vastgoed en geef je mede vorm aan het gemeentelijk beleid op dit terrein. Tenslotte bevat de functie andere juridische taken zoals het behandelen van dossiers over onrechtmatig grondgebruik en het optreden als vertegenwoordiger in rechtsgedingen.

Jouw profiel?
Een enthousiaste, ervaren medewerker met een juridische opleiding op hbo-niveau of wo-niveau. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, weet van aanpakken, doorziet snel waar de schoen wringt, werkt nauwkeurig en bent in staat met goede oplossingen te komen. Je kunt dat met de nodige ervaring aantonen. Als medewerker van de cluster ontwikkelingsbedrijf ben je goed in staat zelfstandig een klus op te pakken en werk je goed samen in een team.

Waar kom je te werken?
De afdeling Ruimte en Milieu van de gemeente Schouwen-Duiveland heeft zo'n 50 collega’s en is onderverdeeld in drie clusters: ontwikkelingsbedrijf, omgevingsbeleid en vergunningverlening. Elk van deze clusters wordt aangestuurd door een coördinator. We zijn trots dat we inzet, betrokkenheid en kwaliteit gepaard laten gaan met een goede sfeer.

Wat levert het je op?
Een uitdagende werkomgeving, waarbij we trots zijn op de behaalde resultaten. Ook bieden we een maximaal bruto maandsalaris van € 4.450,- (peildatum 1 juli 2020, functieschaal 10, Beleidsmedewerker B). Tevens heb je een individueel Keuzebudget van 17,05% van je salaris (peildatum 1 juli 2018). Dit bouw je maandelijks op en kan je inzetten voor bijvoorbeeld extra inkomen, verlof, een fiets of een fitnessabonnement. Tenslotte hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, een goede pensioenregeling, een woon-werkverkeervergoeding en uitstekende studiefaciliteiten.

Meer informatie?
In verband met vakantie van de coördinator ontwikkelingsbedrijf kun je voor meer informatie terecht bij Onno Kasse (coördinator Omgevingsbeleid). Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0111 452264.

Belangstelling?
Heb je belangstelling voor deze functie? Maak deze dan kenbaar door online te solliciteren vòòr 24 november 2020 via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gemeente, Juridisch medewerker, Jurist, Overheid