Paralegal

We zoeken jou!

Jij bent een (bijna) afgestudeerde jurist op HBO of WO niveau. Ook heb je enige werkervaring binnen dit veld. Je werkt secuur en weet onze klanten correct en op de juiste toon te informeren. Daarnaast ben je niet bang de handen uit de mouwen te steken.

Waar ga je werken?

Bij ons: De Geschillencommissie! Wij zijn dé instantie voor consumenten- en zakelijke klachten en geschillen in Nederland én bieden – net als de rechtbank – een toegang tot het recht. Klachten en geschillen lossen wij zo snel, eenvoudig, goed(koop) en laagdrempelig mogelijk op. Onze partners zijn de consumenten- en patiëntenorganisaties, het bedrijfsleven en de overheid. De Geschillencommissie heeft onafhankelijkheid en onpartijdigheid hoog in het vaandel staan. Ons kantoor is gevestigd in Den Haag met ongeveer 50 medewerkers. Daarnaast zijn nog zo’n 500 professionals aan ons verbonden in het faciliteren van onze 83 geschillencommissies.

Wat ga je doen?

Als paralegal zet jij je voor minimaal 32 uur per week in om onze juridische processen zo goed mogelijk te ondersteunen. Zo vragen we je o.a. om onze uitspraken te verwerken en inhoudelijke reacties op te stellen voor partijen. Ook fungeer je als aanspreekpunt voor juridische vragen van het secretariaat. Wanneer je bij ons werkt, bieden we je een salaris in schaal 8 (indicatie € 2.500,– t/m € 3.000,– op basis van 40 uur). De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring.

Kennismaken?

Voel jij je aangesproken door deze vacature? Laten we dan snel met elkaar kennismaken. Stuur jouw motivatie en CV uiterlijk 6 november 2020 naar vacatures@degeschillencommissie.nl ter attentie van Dennis Vervloed.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Dienstverlening algemeen, Jurist, Paralegal, Zakelijke dienstverlening