Adviseur juridische zaken

Team Sportservice is voor het servicecenter in Haarlem per direct op zoek naar een energieke en enthousiaste collega voor de functie:

Juridisch adviseur Team Sportservice
30 uur per week

Dit ga je doen

Je bent als juridisch adviseur onderdeel van de afdeling Juridische Zaken en beschikt over brede algemene juridische kennis. Je ondersteunt en adviseert het management en de medewerkers van Team Sportservice proactief en in voorkomende gevallen. Je overlegt regelmatig met de manager Juridische Zaken, P&O en de zes provinciale regiomanagers. Je bent mede verantwoordelijk voor de juridische ondersteuning bij aanbestedingen, subsidieaanvragen, AVG beleid en vraagstukken, opstellen van (samenwerkings)overeenkomsten en arbeidsrechtelijke aangelegenheden. Je neemt een proactieve rol in bij het behalen van afdelingsresultaten en in proces- en efficiëntieverbetering van de afdeling. Je bent resultaatgericht, maar verliest het proces geen moment uit het oog.

Dit breng jij mee

  • Een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht
  • Specialiteiten: arbeidsrecht, verbintenissenrecht of bestuursrecht. Je hebt een voorsprong als je op meerdere van deze specialisaties aantoonbare werkervaring hebt.
  • Je bent pro-actief en kan goed zelfstandig werken.
  • Je bent goed in het inrichten van optimale processen
  • Je beschikt over goede communicatieve en adviesvaardigheden.
  • Je bent een goede sparringpartner die de manager kan uitdagen.

In jouw motivatiebrief krijgen we naast een uitgebreide motivatie graag een antwoord op de volgende vraag: wat heb je gedaan op de terreinen arbeidsrecht, bestuursrecht en verbintenissenrecht?

Wij samen

Als wij samen de overtuiging hebben dat er een match is, verwelkomen we je heel graag als nieuw teamlid en ga je meewerken aan een gezonde, vitale en sociale samenleving. Je hebt veel regelruimte, vertrouwen en vrijheid.

Je start per 1 januari 2021 en je krijgt een jaarcontract. Wat betreft arbeidsvoorwaarden val je onder de cao Sport en is de functie ingedeeld in schaal 11. De werkdagen en uren zijn in overleg te plannen.

Waar kom je terecht?

Team Sportservice houdt zich bezig met de maatschappelijke inzet van sport en bewegen. Onze drijfveer is om écht ieder mens, en daarmee de maatschappij, maximaal te laten profiteren van de positieve effecten die het met zich meebrengt;  op het vlak van plezier, mentale en fysieke gezondheid en het bieden van een sociaal netwerk.

Team Sportservice heeft veel lokale kantoren in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht van waaruit wij het sportbeleid voor gemeenten uitvoeren. Deze kantoren worden ondersteund door het Servicecenter in Haarlem. Daarnaast verzorgt Sportkader Nederland, onderdeel van Team Sportservice, de verloning van werkenden in de sport bijvoorbeeld bij verenigingen en stichtingen.

Binnen Team Sportservice zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Onze eigen Team Sportservice Academy biedt workshops en opleidingen op het gebied van kennis en competenties. Naast het werk is wordt soms gezamenlijk gesport in de vorm van bootcamps en gezamenlijke deelname aan (hardloop)evenementen en wordt er regelmatig een borrel georganiseerd.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd en zie je uitdaging in de functie van juridisch adviseur, dan nodigen we je uit om te solliciteren via onze website.

Heb je inhoudelijk vragen over de functie, neem dan contact op met David van der Welle, manager P&O van Team Sportservice, 06-37237487.

Je kunt reageren op deze vacature tot en met 28 oktober 2020.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Jurist, Sport/Cultuur