Jurist agrarisch recht (32-40 uur)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Juristen met een passie voor het agrarisch recht opgelet! Heb jij aantoonbare ervaring met agrarisch recht en ben je daarnaast ook geïnteresseerd in andere rechtsgebieden waar ondernemers mee te maken krijgen? Dan zijn wij op zoek naar jou als jurist!

Wat ga jij doen als Jurist bij Frontyr?

In deze veelzijdige functie is geen dag hetzelfde omdat je voor diverse opdrachtgevers werkt. Je staat agrarische ondernemers zowel in- als buiten rechte bij in alle juridische zaken en procedures waar de land- en tuinbouwsector veel mee te maken krijgt. Denk hierbij aan het aanvragen en beoordelen van vereiste vergunningen, het beoordelen of opstellen van pacht- en huurovereenkomsten en het aanvragen van subsidies (RVO). Het voeren van bezwaar-en beroepsprocedures tegen beslissingen van overheidsinstanties, zoals RVO, NVWA, waterschap, e.d. behoort eveneens tot je takenpakket.

Je neemt initiatief, houdt het overzicht terwijl je aan meerdere dossiers tegelijk werkt en bent in staat op verschillende organisatorische niveaus te communiceren. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het proactief benaderen van bestaande en potentiële relaties.

Wie ben jij?

Als jurist agrarisch recht spreek je twee talen vloeiend: de taal van het recht én de taal van de agrarisch ondernemer. Je bent in staat om zaken mondeling en schriftelijk op heldere wijze over te brengen. Daarnaast beschik je  over een stevige persoonlijkheid waarmee je de klant of wederpartij weet te overtuigen. Je bent analytisch ingesteld en kunt een vertaalslag maken van jouw juridische kennis naar praktische oplossingen. Je volgt actualiteiten en marktontwikkelingen met gezonde interesse en zet dit om in klantgerichte oplossingen. De kwaliteit van jouw werk en tevreden klanten zijn voor jou belangrijke drijfveren!

Daarnaast beschik je over:

 • een afgeronde universitaire opleiding Rechtsgeleerdheid;
 • jij hebt aantoonbare kennis van het agrarisch recht;
 • Interesse in andere rechtsgebieden waar ondernemers mee te maken krijgen;
 • een commerciële instelling;
 • bij voorkeur minimaal 3 jaar relevante werkervaring;

Wie zijn wij?

Als Jurist agrarisch recht maak je onderdeel uit van een team van ervaren juristen, opererend vanuit Frontyr. Frontyr behartigt al bijna 30 jaar de juridische belangen van Nederlandse bedrijven in onder meer de agrarische loon- en grondverzetsector, de grond-, weg- en waterbouw en de transportsector. De werkzame juristen zijn altijd proactief op zoek naar relevante oplossingen voor de klant om zo invulling te geven aan de missie van de Boval Groep ‘ondernemers laten ondernemen’.

Wat biedt Frontyr?

 • vanzelfsprekend faciliteren wij het om jouw kennis actueel te houden en uit te breiden;
 • flexibele werktijden en een plaats onafhankelijk werken-regeling;
 • een passend salaris, collectieve pensioenregeling en een ruim aanbod van collectieve verzekeringen;
 • een goed bereikbare werkplek in Velserbroek (regio Haarlem);
 • enthousiaste collega’s en een informele werksfeer;
 • sporten/fitness op kosten van de werkgever en een vitaliteitsapp;
 • de personeelsvereniging zorgt voor veel gezelligheid in de vorm van borrels, feesten en uitjes.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan via de solliciteren button en vul het sollicitatieformulier in.

Wil je meer informatie over de vacature van Jurist agrarisch recht, neem dan contact op met ons HRM-team via het telefoonnummer 023- 520 10 30

Wanneer je bij ons komt werken voeren we voorafgaand aan je dienstverband een referentiecheck uit en vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsjurist, Financiele dienstverlening, Jurist, Juridisch