Advocaat Stagiaire

Wil jij advocaat worden op een kwaliteitskantoor zonder naar de Zuidas te verkassen?

 

In het centrum van Groningen, vlakbij de rechtbank, vind je Bout Advocaten: een middelgroot kantoor met 18 advocaten en een ondersteunend team van circa 15  medewerkers.

Ons kantoor staat bekend om zijn juridische expertise, toewijding en veelzijdigheid. Bout legt zich in zijn dienstverlening toe op een aantal branches, meer in het bijzonder Zorg, Onderwijs, Bouw,  ICT/Intellectuele eigendom en Agrarisch.

De dienstverlening is klantgericht, soepel en aangenaam; de werksfeer is ongedwongen en biedt veel mogelijkheden tot zelfontplooiing en -ontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar een stagiaire / juridisch medewerker met goede acquisitieve vaardigheden en  bovengemiddelde studieresultaten.

De eerste drie jaar zal de opleiding algemeen verlopen, daarna is er ruimte voor specialisatie in een(of meer) van de branches binnen kantoor.

 

Richt je sollicitatie met cv en cijferlijst voor 6 april 2018 aan mr. Job Holtz (vacature@boutadvocaten.nl). Ook voor nadere inlichtingen kun je contact met hem opnemen.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e)