advocaat-medewerker/gevorderd stagiair(e) m/v

LVG ADVOCATEN is op zoek naar een fulltime

ADVOCAAT-MEDEWERKER/GEVORDERD STAGIAIR(E) (m/v).
 

LVG Advocaten is gevestigd te Woudenberg en voert al ruim 40 jaar een algemene (civiele) rechtspraktijk. Wij hebben een grote ondernemingsrechtpraktijk en verlenen ook advies en bijstand in tal van andere juridische kwesties. Naast ondernemers bestaat onze clientèle uit particulieren en instellingen. Wij bieden je een mooie werkplek vanuit ons kantoor op een schitterende locatie op de Utrechtse Heuvelrug. Aan ons kantoor zijn vier advocaten verbonden en twee juridisch adviseurs en wij beschikken over een professioneel en ervaren secretariaat. LVG Advocaten hecht aan juridische kwaliteit, collegialiteit en uitstekende sociale vaardigheden. Dit alles in een informele werksfeer. Bij LVG Advocaten bestaan korte lijnen, wij schakelen snel en samenwerken staat bij ons voorop. Deze teamgeest is voor ons uitermate belangrijk.

Binnen ons kantoor is een vacature ontstaan voor een ervaren advocaat of gevorderd stagiair(e). Van jou wordt verwacht, dat je de familierechtpraktijk gaat ondersteunen en affiniteit hebt met één of meer andere rechtsgebieden, zoals bijvoorbeeld de ondernemingsrechtpraktijk, het arbeidsrecht of strafrecht. De familierechtpraktijk bestaat uit twee advocaten, die een grote mate van zelfstandigheid en een zeer goed cijfermatig inzicht hebben. Zij beschikken over een goed analytisch vermogen en hebben uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Het overgrote deel van onze cliënten heeft een jarenlange relatie met ons kantoor en er worden hoge eisen aan ons werk gesteld. Wij leveren kwaliteit, vakwerk en service en onze advocaten kennen de branche en hun clientèle door en door. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om je binnen ons kantoor verder te ontwikkelingen op andere rechtsgebieden.

Wij zoeken iemand:

  • met pit, ambitie, ervaring en kennis van de algemene rechtspraktijk en op het gebied van familierecht (zowel advies- als procespraktijk);
  • die gedreven, slagvaardig, commercieel en ondernemend is;
  • die in staat is om op strategisch niveau mee te denken;
  • die zowel Nederlandse als buitenlandse cliënten kan adviseren en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal heeft en ook in het Engels kan communiceren;
  • die in staat is bij te dragen aan de uitbouw van onze bestaande praktijk, uitstekende acquisitieve vaardigheden heeft en in staat is samen met collega’s het relatienetwerk te onderhouden.

LVG Advocaten biedt de mogelijkheid voor ontwikkeling van specialisaties, alsmede doorgroei tot partner. Inbreng van een eigen praktijk is bespreekbaar.

Ben jij degene die wij zoeken? Dan vragen we je om je sollicitatiebrief met cv te sturen naar LVG Advocaten t.a.v. de heer mr. G. de Gelder, Fonteinkruid 10 te 3931 WX WOUDENBERG of maak gebruik van de solliciteren button (e-mail: info@lvg-advocaten.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e) gevorderd, Juridisch