Senior Jurist

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Vacature senior jurist Halsten

Senior jurist met een ondernemende, betrokken houding die ons team met enthousiasme en kennis komt versterken. Ben jij bereid tot het gaatje te gaan voor je cliënt en/of project? Lees dan verder.

Over Halsten

Halsten is een kantoor van bedrijfsjuristen en advocaten met een ondernemend en betrokken team. Wij zijn voor een groeiend aantal bedrijven en organisaties de externe juridische afdeling en het aanspreekpunt voor juridische vragen. Naast de rol als flexibele juristen, hebben wij ook een actieve rol in de projecten die we begeleiden.

De juristen van Halsten werken (normaal gesproken) vanuit onze eigen locaties in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven en daarnaast regelmatig op locatie van onze cliënten, verdeeld over heel Nederland. Vanwege uitbreiding zijn we op zoek naar een senior jurist die ons team aan kan vullen.

Wat wordt jouw rol?

Als senior jurist ben je (mede) verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze brede praktijk. Je bent een volwaardige sparringpartner voor onze (internationale) cliënten, je wordt vaak in een vroeg stadium betrokken en denkt mee op strategisch niveau. Je volgt wijzigingen in wet- en regelgeving en bent gewend te adviseren in veel voorkomende vraagstukken. Je komt terecht in een team met een gezonde drive om goede resultaten te bereiken, met het bijbehorende portie enthousiasme. Hierbij ben je in dienst van Halsten.

Je bent ondernemend, zelfstandig, pragmatisch en geeft advies aan onze cliënten in wisselende opdrachten over uiteenlopende vraagstukken, zonder daarbij de inhoudelijke kwaliteit van onze  adviezen uit het oog te verliezen. Je bent een echte teamspeler, waardoor zowel de cliënten als de collega’s bij Halsten graag met je samenwerken.

Vereist

  • Afgeronde universitaire opleiding Nederlands recht, bij voorkeur aangevuld met een specialisatie opleiding;
  • Minimaal 8 jaar ervaring als bedrijfsjurist en/of in de advocatuur;
  • Vloeiend Nederlands en Engels (Legal English) in woord en geschrift.

Gewenst

  • Ervaring binnen het ondernemings- en contractrecht is een sterke pré.
  • Pro-actieve en dienstverlenende houding;
  • Interesse in het samenwerken met diverse organisaties;
  • Grote mate van zelfstandigheid en een commerciële houding.

Je gaat werken bij een dynamische en groeiende organisatie waar volop mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen. Dus ben jij degene die zich, samen met ons, vol wil inzetten voor cliënten en hun projecten? Twijfel niet en laat van je horen!

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze vacature of direct solliciteren? Neem dan contact op met Sietske van der Werf. Telefonisch via 06-46748006 of per e-mail vacatures@halsten.nl

Vertrouwelijke behandeling is vanzelfsprekend gegarandeerd.

Check voor al onze vacatures ook onze site www.halsten.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsjurist, Jurist, Juridisch