Ervaren jurist MKB -arbeidsrecht, contractrecht en ondernemingsrecht

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bij advocatenkantoor Van Zandvoort Legal in Oss doen we de dingen vaak net even anders. Gemoedelijk, professioneel en vooral samen met elkaar en ondernemers. Conflicten smoren we het liefst in de kiem nog voordat ze ontstaan. Als ervaren jurist kun je bij ons dan ook rekenen op een baan met veel juridische diepgang en een stevige adviserende rol op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractrecht.

Dit ga je doen
Als jurist werk je voor ondernemers: je richt je op alle vraagstukken waar zij mee te maken krijgen. Je bent hun vertrouwenspersoon en staat ze met raad en daad bij.

Omdat we met abonnementen werken, raak je al in een vroeg stadium bij de juridische vraagstukken van de ondernemer betrokken. Je werk is dan ook grotendeels adviserend en gericht op het voorkomen van conflicten. Moet er toch geprocedeerd worden? Afhankelijk van je ervaring stel je processtukken op en/of krijg je hierin begeleiding van een ervaren advocaat collega.

Jouw klanten komen uit diverse branches, hoofdzakelijk binnen het mkb, maar je werkt ook voor enkele grotere ondernemingen. Hoewel de nadruk in jouw functie ligt op juridisch-inhoudelijke advisering, krijg je ook veel ruimte om jouw kennis te delen. Bijvoorbeeld door blogs en whitepapers te schrijven en workshops te geven.

Wat stellen we daar dan tegenover?
Dat vullen we graag samen in, mede op basis van jouw wensen. Maar hier kun je in ieder geval op rekenen:

  • Een spilfunctie binnen een klein, commercieel en professioneel werkend kantoor.
  • Een goede work-life balance. Je krijgt 24 vakantiedagen, overwerken komt niet vaak voor en het is in overleg mogelijk om flexibel met je werktijden om te gaan.
  • Een marktconform salaris tussen de € 4.000,- en € 6.000,- bruto per maand met prima arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding en een maandelijkse pensioenbijdrage.
  • Aandacht voor jouw verdere ontwikkeling. Zo is het volgen van een specialisatieopleiding zeker bespreekbaar als je hebt bewezen een vaste waarde voor ons kantoor te zijn.

En houd vooral voor ogen: we doen het hier vaak net even anders en bieden jou daar ook de ruimte voor.

Jouw kwaliteiten
We vinden het belangrijk dat je ruime* ervaring meebrengt als jurist of bedrijfsjurist binnen het arbeidsrecht, contractrecht, ondernemingsrecht en/of civiel recht. Ben je specialist op een van deze rechtsgebieden? Dan heb je al helemaal een streepje voor. En verder:

• Spreek je de taal van de ondernemer, waar soms ook een woordje Engels bij hoort.
• Ben je het gewend om veel verantwoordelijkheid te dragen en de kar te trekken.
• Combineer je juridische diepgang met een sociale en ondernemende spirit.

* Met ‘ruime’, bedoelen we minstens vijf jaar.

Hier kom je te werken
Wij zijn Van Zandvoort Legal (VZL): een advocatenkantoor in Oss. Tegenover het centraal station vind je ons prachtige monumentale kantoorpand. We zijn no-nonsense, werken resultaatgericht, kennen een open en eerlijke kantoorsfeer en zijn zeer betrokken bij onze omgeving.

Wat ons vooral ‘anders’ maakt, is onze aanpak: we werken veel met abonnementen. Voor ons en onze klanten is dat dé manier om optimaal samen te werken. We gaan zoveel mogelijk preventief te werk en hanteren een proactieve aanpak. Geen uren harken dus, maar vanuit betrokkenheid de klant ontzorgen. VZL staat voor vernieuwing en kent een volledig digitale werkwijze.

Meer weten over ons kantoor en je toekomstige collega’s? Kijk op www.zandvoort-legal.nl.

Interesse?
Mail of bel naar managementassistent Miriam van der Sanden, via mvandersanden@zandvoort-legal.nl. Als wij een match zien, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Uiteraard behandelen we je reactie vrijblijvend en vertrouwelijk. De vacature sluit zodra wij onze nieuwe collega gevonden hebben, dus reageer zo snel mogelijk.

Nog vragen over de functie?
Stel ze aan Bennie van Zandvoort, de eigenaar van ons kantoor. Bennie is bereikbaar via 0412 – 64 91 09.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Bedrijfsjurist, Juridisch medewerker, Juridisch