(Gevorderde) Advocaat-stagiaire Arbeidsrecht

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

“Het optimaal ontplooien van ieders talenten staat bij ons voorop. Als advocaat-stagiaire in de sectie arbeidsrecht kun je rekenen op persoonlijke begeleiding, een fijne werksfeer en de ruimte om je talent te ontdekken.”

Voor onze vestiging in Waalre (omgeving Eindhoven) zijn wij op zoek naar een: 

(Gevorderde) Advocaat-stagiaire Arbeidsrecht

Hoe ziet je dag er uit als gevorderde advocaat-stagiaire?
Als advocaat-stagiaire ga je werken binnen de sectie arbeidsrecht. Binnen deze sectie adviseer je op een doelgerichte wijze cliënten op het gebied van arbeidscontracten, ontslagrecht, medezeggenschapsrecht, CAO recht, reorganisaties & herstructurering en arbeidsongeschiktheid. Je bent onder andere betrokken bij het geven van adviezen aan en het voeren van procedures voor ondernemers en hun ondernemingen. Daarnaast zijn er voldoende raakvlakken met andere rechtsgebieden, waaronder bijvoorbeeld pensioenrecht en ondernemingsrecht.

Je maakt kennis met een grote diversiteit aan (advies)opdrachten en klanten binnen het MKB en de corporate sector, met name familiebedrijven. Onder begeleiding van een ervaren advocaat word je direct bij de behandeling van de zaken betrokken, hierdoor maak je kennis met een grote diversiteit aan werk. VDB Advocaten heeft een strategische alliantie met WVDB Adviseurs Accountants. Je werkt daarom veel samen met fiscalisten, accountants en notarissen en je neemt deel aan diverse overlegvormen, zoals het wekelijkse vaktechnisch overleg met meerdere disciplines.

Waarmee daag jij ons uit?
Passie | Ambitieus |  Klantgericht                                                         

  • Een afgeronde WO opleiding Nederlands Recht;
  • Je hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Indien je aan de start van je carrière staat en aantoonbare affiniteit hebt met het arbeidsrecht nodigen we ook uit om te solliciteren; 
  • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Kernwaarden voor jou zijn gedreven, kwaliteitsgericht, analytisch en proactief.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een professionele en informele werkomgeving waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen. Met de VDB Academy bieden we je een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten op vaktechnisch gebied en op vaardigheid waardoor je persoonlijke ontwikkeling verder gestimuleerd wordt. Je zult deel uitmaken van een team advocaten, dat in totaliteit uit circa 20 professionals bestaat, verdeeld over twee vestigingen. De diversiteit in branche, omvang en (internationale) aard van onze cliënten zorgt voor een stimulerende werkomgeving vol afwisseling en dynamiek. Je wordt onderdeel van een snelle advies- en procespraktijk, waarbij je zal worden opgeleid tot zelfstandig advocaat. Jouw teamleden zullen je wegwijs maken binnen de advocatuur. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de geboden functie.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e), Advocaat-Stagiair(e) gevorderd, Juridisch, Zakelijke dienstverlening