JURIST BEZWAAR EN BEROEP

Werver
EIFFEL
Locatie
Rotterdam
Salaris
€ 3500 - € 5500
Geplaatst
donderdag 11 maart 2021
Sluit
woensdag 12 mei 2021
Functie titel
Juridisch medewerker, Jurist
Praktijkgebieden
Algemeen, Bestuursrecht
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
> 10 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime, Parttime

DIT GA JE DOEN 

Durf jij opdrachtgevers te vertegenwoordigen in zware en complexe procedures? En adviseer jij graag over kwaliteitsverbeteringen in juridische processen?

Als Jurist word je ingezet voor opdrachten binnen de lokale overheid, bijvoorbeeld op het gebied van bezwaar en beroep. Jij bent de inhoudelijk expert en vertegenwoordigt jouw opdrachtgever in bestuursrechtelijke procedures. Met een team van meer dan 250 juristen ontwikkel je slimme oplossingen, onder meer om achterstanden voor het afhandelen van bezwaar- en beroepsprocedures weg te werken. Of liever nog structureel op te lossen.  Dit doe je bijvoorbeeld bij gemeenten, provincies, waterschappen of omgevingsdiensten. 

Dit pak jij professioneel aan, want je:

  • treedt op tijdens hoorzittingen en schrijft beslissingen op bezwaar;
  • bent de gesprekspartner voor organisatieonderdelen en het bestuur;
  • pakt de zwaardere zaken op die eventueel politiek gevoelig kunnen zijn;
  • bent inhoudelijk de sparringpartner voor de opdrachtgever en je collega’s bij EIFFEL. Je bespreekt de meer complexe vraagstukken op het gevraagde vakgebied en geeft hierover (strategisch) advies; 
  • draagt bij aan een eventuele kwaliteitsverbetering van het juridisch handelen van de opdrachtgever;
  • beoordeelt de consequenties van wijzigingen in wet- en regelgeving en adviseert de opdrachtgever over werkmethoden en processen. 

DIT BEN JIJ

Telkens weer een nieuw project, in een nieuwe omgeving, met nieuwe mensen. Projectmatig werken vraagt om flexibiliteit. Als Jurist maak je jezelf snel zichtbaar bij de opdrachtgever. Je geeft de organisatie het vertrouwen dat jij de aangewezen persoon bent om hen te helpen. Daarbij denk en kijk je verder dan de rest. Zo voeg je extra waarde toe.

Je praat veel met mensen, blijft in beweging. Zie je een kans voor jezelf, voor de opdrachtgever of voor EIFFEL? Dan ga je er achteraan! Daarbij hoef je niet alles zelf te kunnen. Juist als Team EIFFEL ga je voor maximaal resultaat. En net als in de topsport staan er mensen om je heen om je te helpen. Voor de functie van Jurist Bezwaar en Beroep breng je daarnaast het volgende mee:

  • Een afgeronde WO-Master in het recht, bij voorkeur in staats- en bestuursrecht;
  • Op z’n minst 7 jaar juridische werkervaring, opgedaan binnen de lokale overheid;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

DIT KRIJG JE VAN ONS 

  • Bruto maandsalaris tussen 3.500 en 5.500 euro per maand (afhankelijk van ervaring en inhoudelijke kennis);
  • Onkostenvergoeding: 110 euro netto per maand;
  • Bonusregeling;
  • Leaseauto en OV-kaart;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Zakelijke telefoon (ook voor privégebruik);
  • Groot aanbod aan training & opleidingen;
  • Premievrij pensioen;
  • Collectiviteitskorting.

DIT IS DE JURIST BIJ EIFFEL

Een opdracht kan beginnen vanuit de inhoud, maar na verloop van tijd bijvoorbeeld kantelen naar een  oplossingsvraagstuk. Als Jurist Bezwaar en Beroep wordt er van je verwacht dat je hier elke keer adequaat op inspeelt. Ons motto? Blijf je verwonderen! We dagen je uit op verschillende terreinen, in een brede variatie aan opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers. En hoe duidelijker je weet wat je wilt, des te uitdagender het wordt omdat je meer kansen kan pakken. Dat brengt afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheid.

Bij EIFFEL moedigen we je aan om mee te denken, buiten je projecten andere dingen op te pakken en bij te dragen aan de organisatie. Bijvoorbeeld door een inhoudelijk artikel te schrijven, een propositie te ontwikkelen, bij een inhousedag potentiële nieuwe collega’s te vertellen over werken bij EIFFEL, je collega’s een training over jouw expertise te geven of junior juristen te begeleiden in hun rol. Zo creëer je niet alleen impact op de organisatie, maar ook op je eigen carrièreontwikkeling.

EIFFEL heeft een uitgebreid kennisnetwerk, zo kun je onder meer aansluiten bij expertiseteams, vergunning & handhaving, bezwaar en beroep en omgevingsrecht. Op deze manier doe je mee aan kennisdeling, kun je sparren met andere juristen of vanuit een ander perspectief kijken naar een bepaalde uitdaging. 

Betrokken, warm en open; dat is EIFFEL. Een sociale organisatie met veel enthousiaste professionals, die naast vakinhoudelijke evenementen ook veel leuke activiteiten organiseert. Wat denk je van een citytrip naar Parijs, een wintersportvakantie of een boottocht over de grachten van Amsterdam? Het jaarlijkse nieuwjaarsfeest mag uiteraard ook niet ontbreken op deze lijst.

INTERESSE?
Ben jij de juridische steun en toeverlaat voor jouw opdrachtgever? En help je de kwaliteit van hun juridische processen verbeteren? Klik dan op de knop ‘Solliciteren’ en stuur ons jouw cv.

Soortgelijke banen

Soortgelijke banen