Advocaat familierecht vestiging Almere

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Advocaat familierecht vestiging Almere

Wie zijn wij?

Cleerdin & Hamer Advocaten bestaat ruim 40 jaar. Op onze vestigingen werken meer dan 40 advocaten binnen hun eigen juridische expertise en rechtsgebied aan de meest uiteenlopende zaken. De advocaten worden ondersteund door een solide secretariaat en moderne ICT-toepassingen.

Ondanks de omvang van kantoor, voelt het niet als een groot kantoor. Er heerst een informele sfeer en de lijntjes zijn kort. Er wordt hard gewerkt, maar tijd voor (gezamenlijke) ontspanning, collegialiteit en plezier in het werk vinden wij ook zeer belangrijk. Zo wordt er dagelijkse gezamenlijk geluncht en regelmatig geborreld. Daarnaast hebben we jaarlijks een nieuwjaarsfeest en kantooruitjes.

Wat zoeken wij?

Voor de vestiging Almere zijn we op zoek naar een ervaren advocaat (of andere relevante werkervaring) voor de sectie familierecht, voor 4 of 5 dagen in de week. De familierecht sectie is een hechte sectie, waarbinnen veel intern overleg mogelijk is over zaken, we maandelijks jurisprudentieoverleg hebben en in-house cursussen organiseren.

Binnen de sectie is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en specialiseren. Initiatieven om jezelf en de sectie verder te ontplooien worden toegejuicht. Wij streven naar een hoog niveau van dienstverlening en juridische kennis, maar vergeten daarbij nooit de belangen van de individuele rechtszoekende.  

Het profiel

Je bent een bij voorkeur ervaren advocaat met ervaring in en affiniteit met het familierecht. Een (afgeronde) specialistenopleiding (vFAS) is een pré. Je bent deskundig, collegiaal, stressbestendig, ambitieus, commercieel ingesteld en accuraat. Je werkt en denkt pragmatisch, bent bereid hard te werken en hebt een flexibele instelling.

Reageren

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan door jouw motivatiebrief en CV te sturen aan raap@cleerdin-hamer.nl.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker, Juridisch