Advocaat-medewerker Aanbestedingsrecht

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Hekkelman Advocaten in Nijmegen is op zoek naar een advocaat-medewerker Aanbestedingsrecht.

Wie zijn wij?

Wij zijn Hekkelman Advocaten en Notarissen; één van de grotere kantoren voor juridische dienstverlening in Nijmegen en Arnhem. Onze advocaten werken in Nijmegen, onze notarissen op de vestigingen in Nijmegen en Arnhem. Aan ons kantoor zijn 47 advocaten, 20 (kandidaat-) notarissen en 65 medewerkers verbonden. Wij zijn een jong kantoor dat zich kenmerkt door een informele, toegankelijke en nuchtere cultuur.

Onze sectie Overheid & Vastgoed heeft een grote overheidspraktijk die landelijke bekendheid geniet. Wij begeleiden voornamelijk overheden, ontwikkelaars, beleggers en bedrijven bij de realisatie van hun projecten. Cliënten kunnen bij ons onder meer terecht voor advisering over en juridische toetsing van aanbestedingen, advisering over eventuele aanbestedingsplichten en de uitzonderingen daarop. Indien nodig voeren we tevens juridische procedures. Ook adviseren we over de aanbestedingsrechtelijke en staatssteunrechtelijke aspecten van gebiedsontwikkeling. Daarnaast publiceren en doceren wij met regelmaat over actuele ontwikkelingen in het vakgebied.

Ter uitbreiding van onze groeiende praktijkgroep aanbestedingsrecht en staatssteun zoeken wij een ervaren advocaat-medewerker.

Wie ben jij?

Jij bent een pragmatische en inhoudelijk sterke advocaat met minimaal 4 jaar ervaring binnen het Europese en nationale aanbestedingsrecht. Aanvullende kennis en ervaring op het gebied van het economisch bestuursrecht (bijvoorbeeld staatssteun, mededingingsrecht, Wet markt en overheid) is een pré.

Je bent een nuchtere teamspeler met ruime parate kennis van het aanbestedingsrecht. Je hebt proceservaring (in het bijzonder met kort gedingen), bent snel thuis in complexe materie en in staat om ook bij ingewikkelde onderwerpen tot praktisch uitvoerbare oplossingen te komen. Daarbij ben je bevlogen, inhoudelijk gedreven en heb je een wetenschappelijke belangstelling. Feeling met overheidscliënten en de bereidheid om samen met het huidige team de praktijk verder uit te bouwen is een must.

Wat ga je doen?

Je werkt samen met een team van specialisten in een groeiende, dynamische proces- en adviespraktijk op het gebied van aanbestedingsrecht. Jullie zaken betreffen aanbestedingen van zeer uiteenlopende aard, zoals in de afvalbranche, bouw en projectontwikkeling, GWW-sector, architectenselecties, schoonmaakdienstverlening, catering, WMO- en jeugdhulpaanbestedingen en (personen-) vervoer.

Je behandelt vooraanstaande zaken met (grote) maatschappelijke impact en bedient hierbij zowel bedrijven als het publieke domein, met een duidelijke focus op (gemeentelijke) overheden.

Wat bieden wij jou?

Onze sectie Overheid & Vastgoed behoort tot de top van Nederland. Met passie, gedrevenheid en een continu streven naar kwaliteit werken wij in teams aan pragmatische oplossingen voor onze cliënten. In een inspirerende omgeving kun jij je op hoog niveau verder specialiseren. Je krijgt alle mogelijkheden om jouw kwaliteiten en kansen te ontwikkelen; wij bieden de hulp die je daarbij nodig hebt. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hebben wij jouw interesse weten te wekken met deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie, voorzien van je motivatiebrief en cv, naar hrm@hekkelman.nl.
Reacties zullen vertrouwelijk worden behandeld.
 

Wil je meer weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Elise Zeelenberg (024 - 382 83 78 / e.zeelenberg@hekkelman.nl).
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Maud Huijten (024 – 382 83 11 / m.huijten@hekkelman.nl)

Wil je weten hoe wij met je gegevens omgaan? klik dan hier voor onze privacyverklaring ‘werken bij’.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker, Juridisch