Juridisch Secretaresse

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

De Algemene Onderwijsbond (AOb) heeft ruim 86.000 leden in alle onderwijssectoren, van basisschool tot en met universiteit. De AOb (aangesloten bij de FNV) is daarmee de grootste onderwijsvakbond en belangenbehartiger van het onderwijspersoneel, zowel onderwijsinhoudelijk als arbeidsvoorwaardelijk. De belangrijkste taak van de AOb is ervoor te zorgen dat de leden iedere dag hun werk goed kunnen doen, met de daarbij behorende professionele zeggenschap en arbeidsvoorwaarden.

Op het hoofdkantoor van de AOb in Utrecht, is op het secretariaat van de afdeling Algemeen Juridische Dienstverlening (AJD) een vacature voor:

Juridisch Secretaresse
Voor 35 uur per week, 1 fte

De functie Juridisch Secretaresse
Het secretariaat van de AJD bestaat uit 6 medewerkers. Zij verrichten alle voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden voor advocaten, juristen en juridisch medewerkers van de afdeling AJD. Als juridisch secretaresse registreer je de binnenkomende post, neem je telefoongesprekken aan en handel je deze zelfstandig af. Je beheert en bewaakt agenda’s, onderhoudt contacten met de leden, verzorgt de correspondentie en overlegt met de medewerkers over afspraken, organisatie en afhandeling van werkzaamheden. Andere taken zijn o.a. het notuleren van vergaderingen. De secretaresses vervangen elkaar bij afwezigheid.

Wij vragen
Wij zoeken kandidaten op havo niveau met een afgeronde secretarieel-juridische opleiding en/of minimaal twee jaar werkervaring als juridisch secretaresse.

Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (woord en geschrift), hebt ervaring met het MS-office pakket en met een klantregistratiesysteem (wij gebruiken Microsoft Dynamics CRM). Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, hebt een dienstverlenende instelling en bent bestand tegen werken onder tijdsdruk. Specifieke competenties voor de functie zijn: flexibiliteit, plannen en organiseren, samenwerken, stressbestendigheid en zorgvuldigheid/accuratesse.

Wat biedt AOB jou?
Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 35 uur per week (1 fte). Het salaris bedraagt minimaal € 2.352,--  tot maximaal € 3.339,-- bruto per maand. Daar komt bij: 8,333% vakantietoeslag en 8,333% eindejaarsuitkering. De AOb heeft goede en flexibele arbeidsvoorwaarden zoals onder meer een werkweek van 35 uur, 196 vakantie-uren en de mogelijkheid 15 a.t.v. dagen op te bouwen. De pensioenregeling is ondergebracht bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn; de werkgever betaalt 75% van de premie

Informatie
Voor informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Maureen Carter, senior medewerker AJD. Telefoon 030-21195150. Voor informatie over de sollicitatieprocedure en arbeidsvoorwaarden kun je terecht bij Annemarie Tesselaar, adviseur HR, telefoon 06-50187684.

Sollicitatie    
Ben je geïnteresseerd, dan zien wij je sollicitatiebrief met CV, ter attentie van Annemarie Tesselaar, met belangstelling tegemoet. Laat deze vóór 4 januari achter op de sollicitatiepagina.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Non-profit/Persoonlijke dienstverlening, Universiteit/HBO Onderwijs