Jurist

Jurist

- 36 uur per week –

 

Vervul jij een juridische rol binnen het dynamisch en onvoorspelbare medialandschap?

 

Wat ga je doen?

Als Jurist bij de EO volg jij de vele ontwikkelingen op het gebied van het media- en intellectueel eigendomsrecht op de voet en de gevolgen pas je toe in je dagelijks werk. Naast algemene juridische advisering, ben jij een van de specialisten op het gebied van intellectueel eigendomsrecht en contracteren. Je werkt samen met de andere juristen en helpt de verschillende afdelingen binnen de EO en je onderhoudt contacten buiten de EO, zoals producenten van EO programma’s. Je bent betrokken bij de onderhandelingen en het opstellen van contracten voor nieuwe EO programma’s op TV, radio en ook voor social media. Daarbij moet je rekening houden met de regels van het Commissariaat voor de Media. Verder is het belangrijk dat je binnen de EO je collega’s bewust houdt van alle toepasselijke regelgeving; door onder meer het verzorgen van trainingen. Kortom: een juridische uitdaging in een professionele en dynamische omgeving.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Nederlands recht (civielrechtelijke richting);
 • Je hebt minimaal 2 jaar juridische werkervaring, bij voorkeur op het gebied van intellectueel eigendomsrecht, mediarecht, bestuursrecht en/of met het opstellen en beoordelen van contracten;
 • Je bent in staat om juridische problemen te vertalen naar praktische oplossingen;
 • Je herkent proactief knelpunten en handelt hiernaar in een in een dynamische omgeving;
 • Je bent een teamplayer die efficiënt, flexibel en doelgericht werkt;
 • Je staat als christen achter de doelstellingen van de EO.

Wie zijn wij?

De EO is een eigentijds mediabedrijf en maakt deel uit van het publieke bestel. Overtuigd van Gods liefde voor iedereen, vertellen we verhalen over God en het volgen van Jezus. Verhalen vertellen is ons vak. Zo bouwen we al 50 jaar mee aan een hoopvolle samenleving. Dat doen we door content te maken op verschillende platforms: televisie, radio, internet en via bladen en evenementen. We gaan graag het gesprek aan. Zo zoeken we verbinding en brengen we het Evangelie dichtbij. De EO doet dat met ongeveer 370 enthousiaste professionals in een inspirerend en innovatief werkklimaat met laagdrempelige bedrijfscultuur.”

Wat krijg jij?

 • Een uitdagende werkplek binnen het grootste christelijke mediabedrijf van Nederland;
 • Een MacBook en een iPhone;
 • Salariëring volgens de CAO omroeppersoneel, deze functie is ingedeeld in Salarisklasse H; Afhankelijk van je ervaring ligt dit tussen €3.153,- en €4.960,- op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een plek in een ambitieus en dynamisch team dat integraal werkt;
 • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen d.m.v. opleidingen en cursussen;
 • Een eindejaarsuitkering en werkgeversbijdrage zorgverzekering.

Bekijk hier de arbeidsvoorwaarden van de EO.

Reageren?

Overtuig ons met jouw sollicitatie. Je kunt online solliciteren op deze baan tot en met 27 januari. Wil je meer informatie neem dan gerust contact op met David Reitsma via david.reitsma@eo.nl of via 0681173291.

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Juridisch medewerker, ICT/Communicatie/Media, Jurist, Sport/Cultuur