ADVOCAAT-MEDEWERKER / (GEVORDERD) ADVOCAAT-STAGIAIR

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

ADVOCAAT-MEDEWERKER / (GEVORDERD) ADVOCAAT-STAGIAIR

Linssen De Ruijter advocaten is op zoek naar een advocaat-medewerker/(gevorderd) advocaat-stagiair met ervaring op het gebied van de algemene civiele- en ondernemingsrechtelijke praktijk. Het kantoor heeft een brede praktijk van zakelijke en particuliere klanten.

Over ons

Linssen De Ruijter Advocaten is in 2003 opgericht door mr. dr. J.G.A. Linssen en mr. B.G.M. de Ruijter. Het kantoor is gevestigd in het centrum van Tilburg. Bij Linssen De Ruijter Advocaten werken momenteel vier advocaten, twee juridisch medewerkers en vier ondersteunende medewerkers.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een advocaat-medewerker of (gevorderd) advocaat-stagiair die beschikt over een gezonde ambitie en goede juridische kennis en vaardigheden.

Wat bieden wij?

Linssen De Ruijter Advocaten biedt goede arbeidsvoorwaarden in een prettige, professionele werksfeer waarbij veel ruimte wordt geboden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. De beloning is marktconform en (mede) afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Heb je interesse in onze vacature?

Stuur dan je (schriftelijke) sollicitatiebrief met curriculum vitae aan Jack Linssen, via de e-mail: jlinssen@jlinssen.nl of per post:

Contactgegevens

Linssen  De Ruijter Advocaten
t.a.v. mr. dr. J.G.A. (Jack) Linssen
Spoorlaan 388
5038 CD TILBURG

Voor eventuele vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Jack Linssen via het telefoonnummer: 013-584 14 84


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e), Juridisch