Hoofd FNV Advocaten, Bureau Beroepsziekten en Letselschade

Hoofd FNV Advocaten Bureau Beroepsziekten en Letselschade
35 uur – Utrecht

Wil jij onderdeel uitmaken van het management team van de afdeling Individuele Belangenbehartiging? Begeleid je graag een team aan advocaten, medewerkers advocatuur, Bureau Beroepsziekten en Letselschade? Weet jij samen met jouw team resultaten te boeken? Kom dan werken bij FNV! FNV is voor de afdeling individuele belangenbehartiging (IBB) op zoek naar een proactieve en standvastige Hoofd FNV Advocaten, Bureau Beroepsziekten en Letselschade. 

Wat ga je doen? 
Als Hoofd FNV Advocaten, Bureau Beroepsziekten en Letselschade heb je een afwisselende functie en is geen dag hetzelfde. Je gaat werken op de afdeling individuele belangenbehartiging (IBB) en dagelijks geef je sturing en leiding aan de landelijk gepositioneerde afdeling bestaande uit FNV advocaten, medewerkers advocatuur, Bureau Beroepsziekten en Letselschade. Je optimaliseert de reguliere werkzaamheden van de afdeling en je bent (mede) verantwoordelijk voor het bevorderen van synergie en samenwerking met de verschillende (regionale) segmenten binnen de afdeling en tussen de individuele en collectieve belangenbehartiging. 

Ben je benieuwd naar je kernactiviteiten binnen deze functie? Lees dan snel verder.

 • Ontwikkelen en realiseren van het (afdelings-)beleid.
 • Vormgeven van samenwerkingen.
 • Faciliteren en inspireren van medewerkers.
 • Realiseren van financiële doelstellingen.
 • Innovatie creëren en realiseren.
 • Realiseren van verbindingen.

Werk je graag samen en kan jij jouw team zodanig faciliteren zodat de doelstellingen van het beleid en het jaarplan voor de afdeling tijdig, volgens gestelde kwaliteitseisen en binnen het gestelde budget gerealiseerd wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Het team
Als Hoofd FNV Advocaten, Bureau Beroepsziekten en Letselschade ga je werken op de afdeling individuele belangenbehartiging (IBB) van FNV. Je geeft sturing en leiding aan FNV advocaten, medewerkers advocatuur, Beroepsziekten en Letselschade. Het is een diverse afdeling van jong tot oud. Iedereen is betrokken en staat voor elkaar klaar. Er wordt hard samengewerkt om de gestelde doelen te behalen. Kom jij de afdeling versterken? 

Wat vragen wij 
Wij vragen van ons Hoofd FNV Advocaten, Bureau Beroepsziekten en Letselschade een relevante afgeronde WO opleiding met ruime werkervaring. Je hebt kennis van bedrijfsmatige- en juridische processen, arbeidsverhoudingen en regelgeving advocatuur. Daarbij beweeg jij je graag tussen de organisatie-, personeels-, financieel- en kwaliteitsbeleid. Het Hoofd FNV Advocaten, Bureau Beroepsziekten en Letselschade die wij zoeken weet zorgvuldig en resultaatgericht te werken. Tot slot weet jij invloed uit te oefenen in het team en weet je verbindingen te realiseren door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden. 

Wat bieden wij

 • Een fulltime contract van 35 uur per week.
 • De functie is ingedeeld in schaal 15 van de cao FNV-organisaties (€4.797,- tot €6.724,-) op basis van een 35-urige werkweek.
 • Een moderne werkplek in het Centraal Vakbondshuis in Utrecht. Momenteel werken wij wegens de corona maatregelen vanuit huis.
 • Een laptop en mobiele telefoon.
 • Je hebt recht op een aantal wettelijke én bovenwettelijke verlofuren per kalenderjaarjaar. Het totaal aantal uren bedraagt 5,6 keer je wekelijkse arbeidsduur. Bij een volledige werkweek is dit 196 uur.
 • Een goede pensioenregeling, 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering.

Wil je meer weten? 
Wil je meer weten? Dat kan zeker. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen of mailen met Olaus Wildbret, Hoofd Advocaat ( telefoonnummer +316-53336450/ olaus.wildbret@fnv.nl ) (geen sollicitaties naar dit e-mailadres)

Sollicitatieprocedure
Ben jij het Hoofd FNV Advocaten, Bureau Beroepsziekten en Letselschade dat wij zoeken? Wij kijken uit naar je sollicitatie. Solliciteren kan tot en met 15 januari 2021 via de sollicitatiepagina

Over de FNV
FNV behartigt de belangen van ruim 1 miljoen werkende en niet-werkende leden. Wij zijn de grootste vakbond in Nederland voor alle sectoren met een stevige ambitie om op het gebied van arbeid en inkomen de stem te vertolken van werknemers, gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden, in de politiek, nationaal en internationaal in de sector, in de bedrijven en regionaal/lokaal. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Non-profit/Persoonlijke dienstverlening, Overig