Advocaat-Stagiair m/v

Locatie
Dordrecht
Geplaatst
zondag 7 maart 2021
Sluit
zondag 9 mei 2021
Contact
Caroline van der Made
Opleidingsniveau
WO
Aanstelling
Fulltime, Parttime

WEB advocaten B.V. is een groeiend advocatenkantoor dat zich richt op ondernemers en ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf. Het kantoor heeft een mooie portefeuille met vaste relaties die voornamelijk worden bediend op de gebieden verbintenissenrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht.

In verband met de aanhoudend groei van ons kantoor zijn wij op zoek naar een

Advocaat-Stagiair m/v

die na het behalen van het bachelordiploma een master civiel- of ondernemingsrecht heeft afgerond. De kandidaat die past binnen ons team is een startende jurist(e) die de ambitie heeft om uit te groeien tot de vaste raadsman of -vrouw  van een eigen cliëntenportefeuille. Goede contactuele vaardigheden, een brede civiel-juridische interesse en de wil om te winnen zijn een must. Wonen in Dordrecht of in één van de omliggende gemeenten is een pré..

Ons kantoor biedt - naast een volledig door ons gefaciliteerde opleiding tot advocaat - goede carrièremogelijkheden in een warme maar altijd professionele werkomgeving. Elke advocaat bij WEB heeft de beschikking over een eigen professionele kantoorruimte, een uitgebreide vakbibliotheek, volledige secretariële ondersteuning en perfecte automatisering. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en er is een royale bonusregeling.

Als jij de nieuwe spin wilt worden in ons WEB van mooie relaties, dan ontvangen wij graag jouw motivatie in een korte brief en jouw CV. Dit doe je door op de 'solliciteerknop' links van deze pagina te klikken. Wij zien uit naar je reactie!

Soortgelijke banen

Soortgelijke banen